Aymiraaymiram Amina1993 anladım cnm türkiyede pahalı diye duymuştum da o yüzden sordum teşekkür ederim
Amina1993 Aymiraaymiram sizin parayla tek cinsiyet 2100 TL, ama fetal DNA 9600 TL. Türkiye’de paha mi ucuz mu bilmiyorum. Devlet cinsiyete bakmıyor ama down sindromuna falan bakıyor. O yüzden yalnız cinsiyet verdim ben özelde
Esra_4774 momofGokboru forum kosmina girin canım üç tane çizgi üst üste var basın resim yükle diyor o sizi yönlendirir galeriye girin ekleyin kopyalayın buraya gelip yapıştırın beni etiketle direk görürüm bakarım senin için 🥰
Amina1993 Kubraa0608 he anladım. Ben özelde sadece cinsiyet için yaptırdım. Ama sen dediğini 12 haftada devlette yaptırmıştım
Amina1993 Senaemill iyiki o bir tanede veriyorlar bizim burada ne resim ne kağıt hiç bir şey vermiyorlar
Esra_4774 Amina1993 vermiyorlar ya kağıdı siz rica edin telefonla çekebilir miyim. Merak ediyorum diye belki izin verir benim doktorum ikisinede izin veriyor 😢
Aymiraaymiram Amina1993 şehirden şehire değişiyor bence burdada mesela ben doktor kontrolünde hep 550 TL veriyorum ama tahliller hariç tahlil istenirse ayrı para dna olarak 10 bin diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Amina1993 Aymiraaymiram bizim burada devlette yapılan tüm analizler ücretsiz. 10 binse DNA hemen hemen aynı
Esra_4774 Hilaldabaan kuzum birşey diyecem net birsekilde kesesi kessin erkek bebek kesesine çok benziyor ondan erkek diyorum bebeğin yüz kemiklerine bakınca kız gibi gözüküyor ama %80 erkek %20 kız neden yanıltıyor biliyor musun yüz yapısı kız bebeginki gibi
Esra_4774 Hilaldabaan 20 .haftada kessin net bir şekilde cinsiyeti usgde belli olur 18 .haftada genelde yanılma payı olmaz pozisyon uygunsa görünür canım
Esra_4774 Hilaldabaan alt fotorafta ve üst fotoda kesenin şekli aynı hiç değişmemiş bebek hani şoyle diyim anla yüz üstü dönmüş ve hareket ettiği için ilk fotoda kesenin alt kısmını genişletmiş kendine 🥰umarım anlatabildim