Amina1993 Aymiraaymiram ben Türkiye’de yaşamıyorum canım oranın fiyatları bilmiyorum. Moskova’da yaşıyorum 1 haftaya çıktı bende 9 haftada verdim 10 haftada çıktı.
Aymiraaymiram Amina1993 anladım cnm türkiyede pahalı diye duymuştum da o yüzden sordum teşekkür ederim
Nazli01ms Esra_4774 bana da bakar mısınız ? https://share.icloud.com/photos/0596YQHQfoQhLoLEn7yK7G4eg
Esra_4774 Neslidiba hayırlı olsun doğru tahmin ettiğime sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🥺
Hilaldabaan Esra_4774 ay çok teşekkür ederim ❤️ doktorum 12 haftalıkken erkek dedi bugün gittik 14. Hafta belli değil net değil dedi ya 🥹
Amina1993 Senaemill iyiki o bir tanede veriyorlar bizim burada ne resim ne kağıt hiç bir şey vermiyorlar
Esra_4774 Hilaldabaan kuzum birşey diyecem net birsekilde kesesi kessin erkek bebek kesesine çok benziyor ondan erkek diyorum bebeğin yüz kemiklerine bakınca kız gibi gözüküyor ama %80 erkek %20 kız neden yanıltıyor biliyor musun yüz yapısı kız bebeginki gibi
Hilaldabaan Esra_4774 alttaki 12 haftalık üstteki 14 haftalık doktorum 12 de erkek dedi bugünde net bir şey söyleyemiyorum dedi
Esra_4774 guness23 kuzum öncelikle iyi akşamlar bebeğine bakınca erkek diyorum kesesi kız bebek kesesine çok benziyor %80 erkek %20 kız nedeni kesesinin kız bebek kesesine benzemesi
Kubraa0608 Amina1993 sadece cinsiyet icin degildir tum testleri cikiypr down sedromu ve bir kac sendrom mevcutmu bakiyosun. Bunu yaptrdiginda diger testlerden muaf oluyosun
Amina1993 Kubraa0608 he anladım. Ben özelde sadece cinsiyet için yaptırdım. Ama sen dediğini 12 haftada devlette yaptırmıştım