Esra_4774 Hilaldabaan 20 .haftada kessin net bir şekilde cinsiyeti usgde belli olur 18 .haftada genelde yanılma payı olmaz pozisyon uygunsa görünür canım
Esra_4774 guness23 kuzum öncelikle iyi akşamlar bebeğine bakınca erkek diyorum kesesi kız bebek kesesine çok benziyor %80 erkek %20 kız nedeni kesesinin kız bebek kesesine benzemesi
Esra_4774 momofGokboru forum kosmina girin canım üç tane çizgi üst üste var basın resim yükle diyor o sizi yönlendirir galeriye girin ekleyin kopyalayın buraya gelip yapıştırın beni etiketle direk görürüm bakarım senin için 🥰
Esra_4774 eedahadahanasilsiniz daha çok küçük ama kesesi erkek bebek kesesi %80 erkek ileriki haftalarda at bakarım yine canım 12 ,14 haftalık net birşey derim
Amina1993 Aymiraaymiram bizim burada devlette yapılan tüm analizler ücretsiz. 10 binse DNA hemen hemen aynı
Aymiraaymiram Amina1993 aynen hemen hemen aynıymış bizim burada da devlet ücretsiz rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Kubraa0608 Demet-Eser ben kıbrısta yasadigim için euro bazinda yapiyolar turkiyede fiyat degisiyor diye biliyorum. Yurtdisina gittigi için pahalı bir test
momofGokboru Esra_4774 Bunu da bugün çektik ama doktorum tahminde bile bulunmadı ben de çok merak ediyorum