Boncukk123 Senaemill eğitim araştırmadan bahsediyorsun sanırım canım orda Nermin hanım var hic gidip memnun olan var mı Prof
Ozlmine-61 Boncukk123 genelde asistanlar bakıyor. Ben gittiğimde asistan vardı ve çok iyiydi eşimi içeri aldı ama tekrardan randevu bulmak zor 🥰
Mihrimaahh Boncukk123 çok iyi genelde asistanları bakıyor erkek asistanı çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim 😊
Boncukk123 Senaemill anladım canım bende bir defa gittim ama asistanı vardı bir haftaya kontrolüm var memnun kalmazsam degıstırmeyi düşünüyorum asistanı erkekti
Senaemill Boncukk123 hı inşallah hayirli olur olmadı başka doktora gidersin bizide bilgilendirirmisin nolur nolmaz
Boncukk123 Senaemill tabi ki canım yazarım bakalım memnun kalmazsam degıstırcem sürekli farklı farklı insanların muayene etmesinden de hoşlanmam tek doktor olsun daha iyi bu gidişim de belli olur
Ozlmine-61 Senaemill evet bende çok şaşırdım normalde almıyorlardi. Teklif ettim evet gelsin dedi kalp atışını duydu gösterdi ben cok memnun kalmıştım o gün 🥰
Senaemill Senin adına çok sevindim 🥰 benim eşim çok merak ediyor kizmi erkekmi resim var ama.anlamiyoruz buraya attık kimi kiz dedi kimi erkek bi her çocukta sabirsiziz
Ozge4154 Merveakin54 Minigiiim Nurbusra_ hulya2110 bbaby44 Elifinannesi5454 Esraabbaa Esra54 Selam kızlar bende yağcılardayım yeni stadın orda 33+1 🥹♥️ Kocaeli’den buraya gelin geldim bende