Nesekilic Nurbusra_ banada tek başına anlam ifade etmediğini söylediler. Çok teşekkür ederm biraz daha rahatladım🙃
meldaklss54 Senaemill Ben ve soru sormak istiyorum, sakaryada devlet hastanesinde doğuranlar şikayetçi sizin bilginiz var mı özelde mi olucaksınız ben kararsız kaldım
meldaklss54 Nesekilic hangi doğumevi bende hastane arıyorum doğum için ve eşimin doğumda yanımda olmasını istiyorum
Senaemill meldaklss54 esini yanin almazlar kuzum ben normal doğum yaptım bu konuda çok bilgim yok özelde yanına alırlar ama
GAMZE5454 Senaemill merhaba bende oraya randevu aldım yarına bilgi verir misiniz biraz hangi dokto4 iyi
Ozge4154 Merveakin54 Minigiiim Nurbusra_ hulya2110 bbaby44 Elifinannesi5454 Esraabbaa Esra54 Selam kızlar bende yağcılardayım yeni stadın orda 33+1 🥹♥️ Kocaeli’den buraya gelin geldim bende
Senaemill B7710 ben daha önce gidiyordum memnun kaldım ama bir sefer gittim ona buldum diye kuzenim hep ona gitti cok memnun du sakarya devlet hastanesinde değil araştırma atanmısmi öyle birsey dedi hemşire hanım
Sematurann B7710 ben gittim memnun kaldım ama musa hocanın tayini çıktı yalovaya artık buralarda yok çok iyi bir doktordu keşke gitmeseydi