cennettemel Ben suan 29 haftalik hamileyim 1080 gram dedi doktor iki hafta geriden geliyor ne yersem yiyim alacagi kiloyu aliyor sadece kiz bebek belkide bu yüzden minyon doğacak diye umut ediyorum cok stres yapiyorum 2 kilo bali doğsa diye sukur ediyorum
Aliefezeyno cennettemel benimde 23 haftalık bir hafta geriden geliyir bende çok iştahlı değilim ama yumurta falan mümkün olduğunca yemeğe caliaiyorum muzdan nefret ediyorum artık benimde çok morelim bozuk çok büyük sorun olur mu acaba bu durum
Aylasss97 December 2150 az bi kilo değil bence 32 haftalara bana 1910 gram dedi ve az demedi bebeğim kız olcak , zaten son hafatalarda kilo alıyorlar 🫶🏼
December Aylasss97 erken doğum riskim var canim o yüzden de korkuyorum bebek cok aşağıya inmis erken gelebilir dedi doktor. Hayırlısıyla 38 i bi gorseydim.
December Ayseglkrlkk o haftayı hatırlamıyorum ki canım ya 34 teyim ben o haftalar benim bebek haftasına gore ilerdeydi hep oyle gitcek sandım birden geriledi maalesef olmadi.
Aylasss97 December yani bence çok zayif değil bu kiloyla bir bebek yaşayabilir , muz ceviz ye bol bol ve stres yapma en önemlisi
Emel14- Bsrblr ne kadar kilosu benimde 33+5 aslında ama bugün kontrolüm vardı 33hafta gözüküyor kilosuda 2165 bana az geldi
Btltkcan Hhh111 Benımde 37 haftalık bebeğim. Kilosu biraz önde ben her sabah haşlanmış yumurta yiyorum yumurtayı olabildiğince pazardan veya peynirci lerden organik almaya dikkat ediyorum. Birde gün içinde.mutlaka bir bardak süt içiyorum. Ekmek makarna vs uzak durup et balık tavuk ağırlıklı akşam yemeği yiyorum.
Cerenimm Hhh111 canım biraz abartmış gibi geldi bana 34 haftadayım 2300 gt. Benimkide. Herşeyi uyumlu dedi dr.
HacerEnfal guldenizli61 evet iyi biraz kilolu doğacak gibi bakalım salı günü yine randevu var 3 kilo bekliyorum artık
meldaklss54 Hhh111 farklı bişey olarak söyliyim boza kilo aldırıyor, kaju çok aldırıyor, haşlanmış yumurta muz ayva medine hurması kuruyemiş benimde bebeğimin kilosu haftasına göre önden ilerliyor, hep kilo aldıracak şeyler tüketmekten