December Mutlu1anne- bilmiyorum ki doktor az olduğunu söylüyor beni de tedirgin ediyor. Valla yoruldum stresten.
Catsofmom Hhh111 Doğal Yağlı besinler çok önemli. Avakado, çiğ kuruyemişler, tahin, susam, kabak çekirdeği, yumurta, tam yağlı peynir ve süt, ceviz, kefir, kaşar peyniri tam liste bu kuzum
Cnncn Hhh111 Muz Kuruyemiş Meyve ozellikle gece yatmadan yenilen meyve ozellikle herseyi ayni yiyip denedim gece yiyince baya aldiriyor Pekmez Korbonhidrat cok yeme bebekten cok sana aldirir mesela ekmek psta borek yediginde evet bebek alır ama cok az sen daha cok alırsın Helva bana çok yaramıştı Yağlı süt yoğurt Tam buğday unundan yapilmiş pilv falan yiyordum bebegim 3720 doğdu 35 haftama kadar 2800 dü almiyordu 39 haftada dogdu son 1 ayda gece yatmadan surekli meyve yedim o cok etkiledi. Ama şunu söyleyeceğim fazla kafana takma bende kafama cok taktım şimdi keske takmasaydim diyorum doğduktan sonra o kadar hızlı şekilde büyüyorlar ki nasıl kilo aldığını bile anlamiyorsun. Zaten doğunca her türlü minicik oluyorlar kilolu olsada cüzi kilolarla doğduklari icin küçük gelecek yine sana sağlıklı olsunlar insallah cok kolay doğumun olur. Doğduğunda o kiloyla bile birileri ayy ne kadar zayıf birileri ayy cok kilolu doğmuş obez olur falan herkes bisey söyledi kimseyi memnun edemezsin takma kafana sağlıklı olsun yeter gelişimi güzel olsun yeter insallah Allhın izniyle doğduktan sonra emdikce kocaman olur bebişin 🥰
Baby_hurma Hhh111 ayyy gunlerimiz aynı ve doktorum banada 15 aralık dedi😍😢 Bol bol tahin helvası,kabak çekirdeği ,pekmez,kaşar peyniri birde her hafta bı kere balık yeneye çalışın 😊🌸 Bende bugun kontrole gıdıcem bakalım bizimkı nedıyecek💙
Baby_hurma Ozlmine-61 benimde 15 aralık demişti😊günler aynı Hayırlısıyla saglıklı bir sekılde hepimize dogum yapmayı nasip etsın rabbim
Kurabiye-Annesi2 December doktorum banada kafası büyük demişti ilk bebegimde ama Bunu UsG bir kafa capında belli bir ölcüleri varmış O ölcüye göre biraz buyuk cıkıyormuş Zaten doktorum öyle demişti oglum bir dogdu minicik kafalı onun için takılmayın 😊
December Kurabiye-Annesi2 inşallah yaa cok tesekkur ederim bir anormallik mi var acaba diye düşünüp duruyorum hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🙏
[silindi] ecembugra53 ben bu kadar düzenli yemedim bunları ama bebegin kilosu önde gidiyor demişti doktor , o nasıl oluyo peki🤔🤔
Balannebalcocuk Hamileliğin başından beri her gün abartısız yediğim yumurta muz ceviz ve sade soda içiyorum ☺️🙏🏼37. Hafta çok şükür kilosu önde tombiğimin
KFeyza_ Boncukk123 doğduğumdan beri et yemem bi oğlum var 3.500 gr doğdu et yemedim bakliyat yeşil mercimek meyve falan
Boncukk123 KFeyza_ canım alerjim var ama dedıgın gibi bakliyatta yerini alıyormuş ☺️ Tesekkur ederim 🌸
Aliefezeyno cennettemel benimde 23 haftalık bir hafta geriden geliyir bende çok iştahlı değilim ama yumurta falan mümkün olduğunca yemeğe caliaiyorum muzdan nefret ediyorum artık benimde çok morelim bozuk çok büyük sorun olur mu acaba bu durum
Brmasal-123 Aliefezeyno benım de 26. Hafta karın çevresi 15 gün geriden geliyor dedı doktorum kılosu 860 gram. Bende çok üzülüyorum