December Fatmamuglu valla biz doktorları mı iyi secemiyoruz bilmiyorum. Belki bu hafta alır sizinkini artık 38 olmussunuz nerdeyse endiselenmeyin. Kilosu da gayet iyi kuvoze bile girmeyebilir.
Fatmamuglu December inşalllah rabbim hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin. Strese girmeden son hamiş günlerimizi güzel geçirelim artık 🙏🏻
December Fatmamuglu amin inşallah tüm sıkıntılarımızdan kurtulduğumuz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aldığımız dogumlarimiz olsun 🙏❤️
Melike3406 Hhh111 bende 34+4 bugün. Kontrolden geldim bebeğin güncel kilosu 2610 gram boyu 47 cm doğum 9 Aralık sezeryan günü dedi sizce kilosu düşük mü
Medinesoysal Melike3406 bnce değil gayet normal sağlıklı olduktan sonra kilo ne ki ben 2.700 ile doğurdum doğumdan sonra maşallah çok güzel gelişti şimdi 5 yaşında 🥹🥹
Medinesoysal Hhh111 benim de biraz geri midem o kadar kötü ki bişey yiyemiyorum doktorum havuç önermişti ve gerçekten faydasını gördüm
19982023 December bilmiyorum genelde isimlere dikkat etmeden cevap veriyorum ben öyle olabilir 🙈😄 benim kontrol salı günü . Ben yakın zamanda gitmedim . 30+3 te gitmiştim en en . Onda da 1800 demişti :)
December 19982023 maşallah sizinkinin kilosu gayet güzelmiş hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım inşallah 🙏
ecembugra53 caglayaman tabiki aldırıyor canım denenmiştir 😅 oğlumda cok içmişimdir ve faydasını da cok gördüm 🙂
19982023 December yani doğuma kadar 3700 filan olur diye tahmin ediyor doktor bakalım inşallah . Önemli değil ya . Doğum sonrası güzel besleriz sütümüzle inşallah :) çabuk kilo alır
e_blue_sky_a Hhh111 sebebi varmıymış? Atıyorum plesenta veya kordonla ilgili veya bebeğe giden kan damarları vs bisey söylemedi mi? Bunlarda Bi sorun yoksa bebeğin bünyesi ile ilgilidir ne yapsanız etseniz de bsy değişmez. Kaç kilo imiş şuan
Firstmummy December bende bugun 25+0 doktor bir hafta geride dedi 662 gram sizin bu hafta kac gramdi kizlar
Ayseglkrlkk Firstmummy 26+2 de felan 1 kilo 30 gramdı ama cihazlar eksik veya fazla ölçebiliyor canınızı sıkmayın beslenmenize bakın asla kafanızı takmayın 🌸
Dileknurcakir Benimde 31 hafta 3 günlük bebegim 1800 gram dedi doktorum 1 cm acilmam varmis erken doğum riskim var dendi ciğer geliştirici vururdum şuan doğsa bi sorun olur mu aranızda erken doğum yapan varmi
December Ayseglkrlkk o haftayı hatırlamıyorum ki canım ya 34 teyim ben o haftalar benim bebek haftasına gore ilerdeydi hep oyle gitcek sandım birden geriledi maalesef olmadi.
Duygu8178 Duru24 merhaba avakadoyu nasıl tuketiyorsunuz. Pek sevemedim ya da ben mi yapamadım acaba. 😝
Duru24 Duygu8178 ben soyuyorum çatalla eziyorum bal ve ceviz karıştırıyorum macun gibi oluyor öyle yiyorum
Drnzgn Hhh111 benim bebeğim 1 hafta gerideydi yatmadan muzlu süt içtim kaşar peynirini sade yiyemedim ama çoğunlukla tost yaptım yedim muz portakal flan yedim bol ve düzeldi şükür kilosu