December 19982023 sizinle daha once konuştuk mu bilmiyorum hic yabancı gelmediniz 😁 inşallah doğumumuz kolay olur 🙏 sizin bebe kac kilo acaba 😁
Cerkes6019 Hhh111 özellikle bir şey yemene gerek yok canım bana doktorum öyle söyledi sen ne yersen ye bebek kendi yiyecegi kadarını alıyor gerisini anneye bırakıyormuş çok geride olursa altta yatan sebeplere bakıyoruz dedi
MerveKaradeniz Hhh111 kuruyemiş bol tüketin özellikle kajuyu kilo aldırma açısından iyi diyolar bende arada bir karışık alıp yiyorum çok şükür önceki oğlumda 36 haftalıkken 3 kiloydu. Şimdi 23. Haftadayim 600 civarı normal dediler. Peynir yoğurt çok yiyen biri değilim ama kuruyemiş ve meyve ye dikkat ederim hep. Meyvede kilo aldiriyo bu arada. Sırf meyveyle hamileliği geçmiş bı arkadaşım var karpuzla ozellikle 4 kilo doğdu onunda sağlıklı olsunda zayıf olmasına cok önemli değil ama
Aliefezeyno Bende 23 hafta 2 gün benim de kilosu 485 gram doktor bir hafta geriden geliyor dedi bende eşimde minyonuz çok iştahlı değilim 5 kilo falan aldım ne yapcam bilmiyorum bazıları genetik diyor Afrika’da beslenemeyen bebekler bile 3 kilo doğuyor diyor ama en çok ne yesem ne yapsam bilmiyorum muzdan artık iyice midem bulandı görmek bile istemiyorum
Canookii December aslında bebeğinizin kilo o haftada iyiymis. Merak etmeyin o zamana kadar alır ki kilo hatta bakın görün 2500 Gr bile geçer Allah’ın izniyle endişe etmeyin😊😊
Beggg Hhh111 özel olarak hiçbir şey yapmadım normal bir şekilde sağlıklı beslenmeye çalıştım 36+5te 3400 doğdu😅
19982023 December bilmiyorum genelde isimlere dikkat etmeden cevap veriyorum ben öyle olabilir 🙈😄 benim kontrol salı günü . Ben yakın zamanda gitmedim . 30+3 te gitmiştim en en . Onda da 1800 demişti :)
Sankus Hhh111 hergun düzenli kahvaltıda iki yumirta haslanmis ve ya omlet farketmez,kaşar peynir ,sıkilmis portakal suyu Ara öğünu ceviz badem,süt muz akşama doğru kefir madem suyu
Bbuusra Hhh111 Ne kadarmış canım kilosu? Fındık, badem, semizotu, deveci armudu, hafta da 2 kez yeşil mercimek ye mutlaka. Ben bunların faydasını gördüm.
NewMomm1 Hhh111 doktorunuz kafayı yemiş olabilir mi😂 34+0 da 2158 gramdı 2 hafta geride olması imkansız.
Cerenimm Hhh111 canım biraz abartmış gibi geldi bana 34 haftadayım 2300 gt. Benimkide. Herşeyi uyumlu dedi dr.