gokce_mom Eru merhaba çok erken öğrenmişsiniz idrar testiyle mi öğrendiniz acaba ? Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin bu arada
Eru gokce_mom amin tesekkur ederim ☺️ evde erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi baya silikti hemen kan vermeye gittim pozitif cikti uc gun bekledim esime soylemedim tekrar evdeki testlerden yaptim cok net belliydi suoriz yapabildim
nurcan355 Dilekylmaz 6 haftalikken ogrenmistim hamileligimi ogrenir ogrenmez gordum 7+3 tede kalp atisini duyduk simdi 19+1 iz cok sukur 🤲🏻
susaMom_ Mervekarababa34 canim inşallah Allah nasip eder isteyen herkese canını sıkma hiç 9.haftaya kadar normal sayiliyormus kalp atışını duymadıysan ben o yüzden bekliyorum bugün 6 haftalık oldum
Mervekarababa34 susaMom_ peki sizin keseniz gözüküp bebeğin gözükmediği oldu mu ? Hangi haftada gözüktü bebeğiniz ?🙏🏻 susaMom_
Mervekarababa34 susaMom_ merhaba ceren hanımcım keseyi görüp henüz bebeği mi görmediniz? Bizde 6+2 yiz kese var ama bebiş gözükmek istemiyor🥰🙏🏻
Nazlikaya19 aysenuroztunc Merhaba ben 5+2 de betam 4000 iken keseyi gördüm, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
susaMom_ Mervekarababa34 benim henüz bebek görünmedi 4+5 haftalıkken öğrendim kese vardı sadece şuan 7. Haftayı bekliyorum hastaneye gitmek için şuan 6+1im
Nazlikaya19 Mervekarababa34 ben şuan tam olarak bebeği gördüm diyemiyorum 10 kasımda terkar gittim bu ultrason oldu 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktorum ama bana bebek gibi geliyor açıkcası https://mutluresim.com/image/nGdHLx
Mervekarababa34 Nazlikaya19 sanırım sizinle aynı haftayız yani hesaplandığında benim 6+2 çıkıyor ama geç döllenme olabileceği için 5 hafta diye düşünüyorum ben kese boyutlarımız aynı