naneliseker_ aysenuroztunc beta değeriniz 1000 2000 hatta 30000 lerde olursa görülür :) biraz beklemeniz gerek, hayırlı olsun:)
aysenuroztunc naneliseker_ evet bunu biliyorum ama 5+1 haftasına göre düşük bir değerle öğrendim muhtemelen geç döllenme oldu . Artık hayırlısı olsun bekleyip görürüm inşallah keseyi de kalp atışını da 🥰
naneliseker_ aysenuroztunc en önemlisi öğrendiğiniz değerden 2 gün sonraki değerler. Yani 2 gün sonra tekra4 kan verin. Geç döllenme mi sağlıklı mi anlaşılır:)
sinemdengiz Ben bugün gördüm bebitoyuu 5+2’yiz haftaya cuma gel kalp atışlarına bakalım dedi yani 6+5’te. Dua edin inşallah sağ salim o güzel sesi şu kulaklarım duysun🤲🏻
Bsr34 5+6 da keseyi dün gördüm ultrason da GS 1.45 cm 1 D 2.59 cm yazıyor bu oranlar bebeğin ölçüsü mu heyecandan soramadım bile
Mervekarababa34 susaMom_ Merhaba bende sizinle şuan aynı şeyleri yaşıyorum 6+2 yiz doktorum yolk yolu oluştu fakat bebeği göremiyorum geç döllenme olabilir dedi sabırsızlıkla muayene gününü bekliyorum hayırlı haberler alırız inşallah
susaMom_ Mervekarababa34 canim inşallah Allah nasip eder isteyen herkese canını sıkma hiç 9.haftaya kadar normal sayiliyormus kalp atışını duymadıysan ben o yüzden bekliyorum bugün 6 haftalık oldum