Eru gokce_mom amin tesekkur ederim ☺️ evde erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi baya silikti hemen kan vermeye gittim pozitif cikti uc gun bekledim esime soylemedim tekrar evdeki testlerden yaptim cok net belliydi suoriz yapabildim
Mervekarababa34 Nazlikaya19 sanırım sizinle aynı haftayız yani hesaplandığında benim 6+2 çıkıyor ama geç döllenme olabileceği için 5 hafta diye düşünüyorum ben kese boyutlarımız aynı
Mervekarababa34 susaMom_ merhaba ceren hanımcım keseyi görüp henüz bebeği mi görmediniz? Bizde 6+2 yiz kese var ama bebiş gözükmek istemiyor🥰🙏🏻
Mervekarababa34 Sevgili Anneler geç döllenme olup ilerleyen haftalarda öğrenenleriniz var mı aramızda ?
Srfclkkl Dilekylmaz Ben garanti olsun diye 6. haftamı beklemiştim 6+2 de gördüm hemde kalp atışını duydum
Eru Dilekylmaz kendini üzmemeye çalış demek ki sağlıklı değilmiş ve emin ol bunun arkası çok kısa zamanda sağlıklı bir gebelik moralini yüksek tut 🙏
susaMom_ Mervekarababa34 benim henüz bebek görünmedi 4+5 haftalıkken öğrendim kese vardı sadece şuan 7. Haftayı bekliyorum hastaneye gitmek için şuan 6+1im