Nazlikaya19 FatmaB_ bu benim 10 kasımda ki görselim ama içinde bebek mi yolk saç mı var bilemedim doktorum sadece herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar gel dedi [https://mutluresim.com/image/nGdHLx]
ilaydaay Dilekylmaz 4 haftalıkken görmüştüm o zaman öğrenmiştim hamile olduğumu alttan muayene ile bakılmıştı
FatmaB_ Nazlikaya19 yani bende çok anlamıyorum ama doktor bebek var gayet iyi sağlıklı ilerliyor gebeliğin demedi mi?
FatmaB_ Nazlikaya19 ultrasonda 7 haftalık görünüyor son adet tarihime göre ama bebeğin boyutu vs 5+3 demişti. Geç döllenme olabilir dedi. Polikistik over var bende adetlerim de çok düzensizdir.
Nazlikaya19 FatmaB_ bana da bebek gibi geliyor benimde 35 günde olduğu için döngüm geç döllenmem oluyor 🥰
aysenuroztunc Nazlikaya19 merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihine göre 5+1 ama kan değerim 142 geldi kese için çok erken bi değer :) henüz doktora gitmedim haftaya gidicem inşallah keseyi görmeye siz kaçıncı haftada görmüştünüz ?
Nazlikaya19 FatmaB_ Amin inşallah , ben bir de boş gebelik ve düşük yaşadım ondan dolayı korkuyorum ne yazıkki
FatmaB_ Nazlikaya19 benim ilk olacak şuan sağlıkla ilerliyoruz şükür. Sen içini ferah tut. Tek doktora da bağlı kalma bence araştır. Doktorunun da seni sakinleştirmesi ve sorularına cevap vermesi çok önemli.
gula_09 5+0 da keseyi gördük, bu gün 6 haftamız oldu, 7ci haftaya randevu verdi kalp atışını duymak için, ayın 22si gidicem umarım duyarız❤️
Tuom İlk betam 60 çıktı 2 gün sonra gel iki katına çıkması lazım dediler gittiğimde 2. Yaptırdığım betam 198 küsürlü bir şey çıktı doktor hayırlı olsun artık kadın doğuma gidebilirsin dedi 1 hafta sonra gittim 5+1 de kese gözüktü ama bebek yoktu 2 hafta sonraya randevu vermişti bebeğin kalp atışını duymak için inşallah bu cuma günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz ((şuan 7+0 dayız)) 🫶
naneliseker_ aysenuroztunc beta değeriniz 1000 2000 hatta 30000 lerde olursa görülür :) biraz beklemeniz gerek, hayırlı olsun:)
Nazlikaya19 aysenuroztunc Merhaba ben 5+2 de betam 4000 iken keseyi gördüm, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰