Parsmommy prensesyolu625 yok müzikli olandan otomatik sallanan , diğer yeni çıkana baktimda onda sadece titreşim var bide müzik onun dışında manuelle aynı o yüzden dormire tercih ettim
NewbieMommy iremerkooc Ohyo aldım. Pierre alacaktım ama demiri yamuk gelenler olmuş yorumlarda görüncd vazgeçtim. Trendyolda Ohyo marka var ordan aldım henüz kullanmadık açtım öyle baktık
archerwoman iremerkooc ben ohyo babyden aldım hepsinin mantığı aynı bence pierre cardin de güzel babybjörn muadili olan uygun fiyatlısı olur bence
Eyaa archerwoman 3. Günden itibaren en alçak seviyesinde koydum çok kusan bir bebek o yüzden yatağa felan koymaktansa hafif dik şekilde yatması iyi oluyor
Htp1997 iremerkooc Merfbaby aldım 1100 e geldi daha kullanmadım ama yorumları güzeldi inşallah memnun kalırım
MF0127 iremerkooc dün mamma sipariş verdim bakalım nasıl gelecek. Baya araştırdım en iyi yorumlar onda vardı.
Dileksue MF0127 bende mamma aldım 2 ay önce en kalitelisi o görünüyordu gerçekten de öyle henüz kullanamadık ama kumaşıda öyle güzel
ebrulina Cocuk_Gelisimci_Anne Pierre cardin plume modeli bebek ayağını vurdukça sallanıyor 9 kiloya kadar taşıyor sonrasında kılıfı ters çeviriyorsun üstüne oturabiliyor
Gizem1206 iremerkooc ikisinden birini seçicekseniz bence merf baby ben oğlum için elele markasının lorena ana kucağını tercih ettim.🫠
Mutluemos ebrulina bende var memnun 4 aylık olduk 🌸 darısı bekleyenlerin başına ☺️ nasıl ters çevirip oturtuliyor
Tinii_minii_mom Bende mamma aldım kullanmadık tabi henüz ama endişeleniyorum demirleri kırılıyor yorumlarını okuduktan sonra çocuğu yalnız bırakamam sanki orda