babylook Ege_mommyy_11 hayır inan 8 ay boyunca hep istifra ettim üstelik çok kansızım ama her hafta balık yemege her gün bir bardak süt içmeye gayret gösterdim bunun dışında ceviz badem kuru üzüm antep fıstıgı hergün bir haşlanmış yumurta yiyebilirsin kaşar et tavuk vs vs tabi ben hamileliğimin başından beri hep istifra ettim şükür artık kavuşuyoruz😊
babylook Osii bende istemedim doktorumda tamam dedi çünkü artık baya zorlanıyorum☺️Sağlıkla gelsinler tek duam🤲
Ege_mommyy_11 babylook ben hamileliğim boyunca 1 kere anca yedim balık ama ceviz muz badem süt kefir yumurta tüketmeye özen gösterdim hep
Aleynagunal Osii bugün tam 36 hafta oldukk kontrole gittim bugün 27 Kasıma verdi doktor 14 günümüz var
iremkoftercioglu Osii bende 36+4 ün tam 36ya girdiğimde bebeğim 3200 kgdı ama doktorum 38+2ye gün verdi kilosu iyi erken alalım dedim dayanabildiği kadar dayan bir 38i görelim dedi ☺️
Liyakusunannesi Bizimde 35+5 çarşamba kontrolümüz var 36 olmuş oluyoruz o zamana kdr bizde günümüzü alıcaz gelişimimizde iyi şmdlk baklm ne zaman alalım diycek doktorumuz zorunlu sezeryan olucam bnde 2. Doğumum olcak 🙈
3prens1prensesmom Osii 36+4 olduk gece 00.00 itibariyle . Belim agriyordu artik daha cok agriyor 😣 adim atmak iskence gbi sag kalcam bacagimdan cekiyor resmen🤦🏻♀️ 37+3te sezryan olucam☺️ 4.gebelk son dogumla suanki dogum arasinda tam 1 sene var dikislerimi zorlamak istemedigini ve bebegin kilosunun gayet iyi oldugunu soylereyek doktorum 37+3e gun verdi☺️
Asdfgh_jkl Osii bizde 36+2 yiz 37+2 de çatı kontrolü yapacağını söyledi ona göre doğum şekline karar vericek. Sezaryen derse tarihte belli olur yüksek ihtimalle 🙏
Busraa-aa 36+2 olduk bizde yarın kontrolümüz var 35+2 haftalıkken gittiğim de 2410 az dedi kilosu doktor bide suyumda azalma olmuş doğum içinde bişey demedi hayırlısı olsun inşallah 🤲
2melkannsi Osii 36+4teyim gecen hafta Dr bebeğin suyu sınırda dedi en geç 2hftaya gel dedi ben çok korkuyorum bsey olursa diye
_mom3434 36+1 🌸 Doktor 30 kasıma gün verdi 38+3 oluyor boy kilo iyi en son gittiğimde35. haftada 2800 demişti artık herşey çok zor olmaya başladı yatmak, oturmak ,kalkmak gibi basit işler bile zorluyor İMDaTTT diye bağırasım var 😂 Osii
babylook Esr36 canım haftada bir balık yiyorum somon ceviz badem kuru üzüm badem antep fıstıgı sade kefir meyveli olan degil kaşar hergün haşlanmış yumurta gece yatmadan yarım bardak ılık süt bonfile haftada bir tavuk birde sulu pekmez bunlara hep dikkat ettim😊