fztanne_ esmanzli ördek yürüyüşü çok değil ama squat dediğiniz gibi yapıyorum. Normal doğum istiyorum umarım öyle olur
biryildiz42 fztanne_ bugün tam 40 haftalığım sabah kanamam oldu gittim doktorum 1 cm açıklık var dedi eve geldim ara ara sancı çekiyorum yarına kadar açılma çoğalması için ne yapabilirim sabah kontrole gideceğim tekrar
biryildiz42 Mehlika_official siiznde kanamanız oldu mu benlm ara ara lekelenmeler devam ediyor ve ağrı da var
Gamzem2323 40+2 bizimde oglumla ama ne gelen var ne bisi sancim hic yok bi belirti yok gùnümüz doldu fazladan gün saymaya basladik bakalim ve surekli uyuyo gunde bir iki kere kimildiyo 🤣🤣
Gamzem2323 fztanne_ yok demedi yarin hastaneye gidicam bakalım günüm dolduğu için belki suni sancı verirler çünkü hic bi belirti yok çocuğun gelesi yok 🤭🤭🤭
Gamzem2323 fztanne_ valla õyle bende gittim bugün hastaneye cuma gunune kadar bekliyelim dediler ama suni sancidan korkuyorum bide suni canciylada gelmesze sezeryan bilemedim direk sezeryana mi girsem acaba cuma günü 😊
Gamzem2323 fztanne_ evet suni sancı veriyorlar ilk eğer bebek gelmezse sezeryan yapiyorlar şuan 40+4 benim kırk birinci haftaya kadar bekliyoruz dediler