fztanne_ Gamzem2323 benim şu an 39+5. Çok fazla yaa çok yorucu oluyor artık. Hızlı da kilo alıyo. Deli gibi şişiyorum
Gamzem2323 fztanne_ al bendende o kadar 96 kilo olmuşum bise sorcam benden hep sarı sümüksü bisi gelirdi ama bugün gece dörtte kahverengi sümüksü akıntı geldi nişanmi acaba
Gamzem2323 fztanne_ amin inşallah gelselerde kavușzak artık hem bizde bu eziyetten kurtulmuş oluruz rahatlariz 🤣❤❤
BoraRmysaEsndmr fztanne_ Bebek kaç kilo, daha hazır hissetmiyor demek ki doğmak için. En güzel şekilde gelsin, sağlıkla
fztanne_ BoraRmysaEsndmr canım kilolu ve kilo almaya da devam ediyor bir hafta daha kalsa 4ün üstüne çıkacak
Gamzem2323 fztanne_ aynen gülüm benide hergun arayip sent daha dogurmadinmi diyolar bende gelmiyo napim diyom 🤣🤣🤣
BoraRmysaEsndmr fztanne_ benim dün kontrolüm vardı. 38+3 kilo 3850 dedi doktor. Bebek büyük diye sezeryan dediler. Sizin doktor ne dedi haftası ve kilosu için?
ezgitrmn96 40+0dan selamlar bu cocugun gelmeye niyeti yok yerleride sildim elimle squatta yapıyorum ama bebek daha kanalda bile değilmiç napıcaz bilmiyorum 😪
fztanne_ BoraRmysaEsndmr 39+0da gittim 3500 dedi her hafta 200-250 gr alıyor şimdi 3700 falan olmuştur. Dr en güzel doğum 3-3.5 dedi maşallahı var dedi. Bana bıraktı ben de normal istediğim için bekliyoruz. Yarın gideceğim kontrole suni sancı verilecek sanırım. Bugün yazdım doktora beklemek istemiyorum diye
Gamzem2323 fztanne_ aynisini bende diyom bi tik yok sanci yok gelmezlerse zorla getircekler o zman öylede böylede dogurcaz valla🤣🤣🤣
fztanne_ Gamzem2323 valla öyle ya da böyle gelecek dediğin gibi. Yürüyorum kendini bi sıkıyo annem diyo düşmekten korkuyor demek 😂
fztanne_ bdenerigokce elbette canım etiketlerim. Kürtaj olmuştum o zaman da suni sancı verilmişti eğer bu da öyleyse şiddetli adet ağrısı. Ben ona pek dayanamamıştım canım çok yanmıştı ama acı eşiğim düşük