ifea28 Progestan doguma az kala biraktiriliyor normalde. Rahime etki ediyor diye. Ben 1 aydan fazladir kullanmiyorum. Bazi doktorlar var burda okumustum kullandiriyormus. En iyisi kendi doktorunuza sorun

ifea28 hamile kaldigimdan kullandim canim ilk 3 ay. 2 de diye biliriz hamileligin 3cu ayinda biraktim saniyorsam :D ( yani hamile kaldigimi ogrendim doktora gittim ) Sonra doktor gerek yok dedi. Lakin birakmasaymisim daha iyiymis. Kisalmam ve acilmam oldu. 4.5 ayimdan yine basladim. 30mu 34mu biraktim. Simdi tam 38 haftadayiz :D

@ElayAysen sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde sabah bu düşünce kafama girdi bir anda acaba rahimi kalınlaştirir mi diye😂 çünkü bebeği tutan bir hormon progesteron ☺️

Ben fazladan 1 ay kullandım yolculuk falan yapacağım için korktum açıkçası. Ama doktor sonrasında bırakmamı söyledi çok kullanmışsın gerek yok dedi bende bıraktım

ElayAysen canım düşük riskin mu vardi kanaman vesaire neden kullandın ? Problemin düzeldi mi

ifea28 İnşeAllah Amin Hayırlısı 💚🙏🏻 hepimiz sag salim kucagimiza alalim 💚🙏🏻 Zaten genelde dusuk riskine karsi felan da kullaniyorlar. Lakin normalde 30 haftaya felan kadar kullana bilirsiniz. Erken dogum felan gibi birsey yoksa 34 felan. Ama zorunluluk yoksa biraka bilirsin :)

mrv2505 hic bir kanamam yoktu Şükür. Cok kucuk hematoma vardi o da kanama yapmadi. Zaten birdaha hittigimde yoktu qaliba. O kadar da onemli degildi dinlenmek v.s gerekiyordu. Sadece onlem amacli kullaniyorlar. Sonra da demin yazdigim gibi serklaj oldum. Erken dogum olmasin diye :) kullandim. Artik kullanmamam gerektigini soyledi doktorum. Hamilelik sonunda onermiyorlar cok

ifea28 benim erken dogum riskim var o yuzden 34. haftaya kadar kullanacagim

ifea28 tabi o kadarını bilemem doktorunuza sormanız daha mantıklı. Ama benim için öyle söylemişti