Cucu_01 Premsesko Ay benimde ya şimdi çok şükür hareketli bugün ağladım ya gidemedim de sağlık ocağına hava çok kötü yağmurluydu şimdi iyi bakalım allahım hemen doğuralım ya hayırlısı ile sağlıkla 🥺🥺🥺❤️
Premsesko Cucu_01 Aman aman dur kız daha çok küçükler zamanında doğuralım inşallah hızlı geçsin zaman hemen 38 lere gelelim ❤️❤️❤️ ka bebek öyle bir altıma vuruyor ki bacağı çıkacak sanıyorum 😞
Cucu_01 Premsesko Ay yok benim yanlar da hissediyorum vurmaları tahmini doğum 10 mart benim seninnn😍😍
Premsesko Cucu_01 9 Mart görünüyor ama sezeryan istiyorum daha erken olur galiba 🙏☺️ vajina girişimde sızı gibi batma gibi birşey var ya
Elifdddd Ilba_34 ay allah korusun erken doğmasınlarda sende bedduva eder gibi aramızda kaç hafta var kim erken doğurur bilemeyiz ne alaka :?
Ilba_34 Elifdddd yanlış anladın sanırım aramızda 5 hafta var belki benim geç gelir senin normal zamanda gelir aradaki hafta farkı kapanır açısından dedim bende can taşıyorum herkes gibi niye başkasının evladına beddua edeyim
Elifdddd Premsesko kasık ağrısı oluyor ara ara ama böyle cok yorulursam güzel oturamamıssam dengeli o zaman bel ağrım oluyor ama bel ağrısı rahim büyüdüğü için normal deniliyor
Elifdddd Premsesko oda normal bende yasıyorum bana olunca bendw korkuyorum ama hepsi normal 😀doktor bana demişti yani kadık ağrısı falan olabilir bizi ilgilendiren rahim uzunlupu eğer o uzunsa ağrıların önemi yok
Premsesko Elifdddd Canım benim üstten ölçtüler 38 mm çıktı vajinal 32 çıktı iyi dediler ama korkuyorum senin kaçtı ?
Elifdddd Premsesko geçen gün ölçtürdüm göbekten ölçtü ama 40 dedi asagıdan ölçünce net cıkıyor aslında doktoruna güven her zaman iyi dediyse sıkıntı yoktur
Premsesko Elifdddd ya şey diye düşünüyorum en ufak bir yumşama açılma kısalma görse söyler nasılsa. Yine de benim ağrılarım çok oluyor genelde yatıyorum
Cucu_01 Premsesko Ay kız deli gibi açım yedim yok doymuyorum ahahh oturdum salona karanlıkta 🤣🤣 sen niye uyumadınn
Premsesko Cucu_01 Ya kasıklarım ağrıyor biraz dolu gibi şiş gibi 🥲 birde vajinamda batma var 😂 uzandım nette video izliyorum geçmesini bekliyorum
Cucu_01 Premsesko aşko bak senin çok ağrıyor ya bi gitsen mi acaba doktora normal dedik ama yinede ne bilim🥺
Premsesko Cucu_01 gittim ya bakıyor birşey yok bebek çok hareketli ondan oluyor diyor gerçekten de o hareket edince ağrıyor durunca duruyor. Perşembe yine kontrolüm var
Cucu_01 Premsesko anam benimki de uyuşuk ahahaha keşke çok hareketli olsa 🤣 usg de bile 2 80 uzanmış hep keyif yapıyor
Premsesko Cucu_01 Ay en iyisi ya rahatsız etmiyordur seni benimki çok vuruyor aha diyorum bacağı çıktı heralde birde makat gelişli altıma altıma vuruyor 🥹🥹🥹