Cucu_01 A12_S07 bende bi ara öyle gittim kızdı ajha çocuğun suyu etkilenir bak usg çokta masum değil her ay gel işte dedi tamam hocam ama sizi çok özlüyorum napim dediö hadi be diyo ahah🤣🤣
A12_S07 Cucu_01 ajajaj yeminle hergun baksa yok demem baya bebiskoyu gördük içimiz rahatladı geldik napak yeni anneyiz 😂😂
Premsesko A12_S07 Benim elimden gelse haftasına gideceğim 🫠🫠🫠🫠 allahtan artık hareket ediyorlar içimiz biraz rahatlıyor
Premsesko Cucu_01 oy kuzum derin bir uykudaymış demekki 😂😂😂 dün gece benimki de durgundu 😂 ay kasık bel ağrın oluyor mu hafif hafif şeninde
Cucu_01 Premsesko bel değilde kasık oluyır evin işi de hiç bitmiyor eğil kalk valla iyice zorlanıyorum şimdiden
A12_S07 Premsesko ilk dozda hiçbir belirtim yoktu şuan 2. Dozu oldum bakalm henüz birşey yok umarimda olmaz 😐
Elifdddd Ilba_34 benımde karnım taş yanlarım resmen gerildiğini hissediyorum herlde aynı haftalrdayız hepimiz buralarda olalım şikayeti olan doktora zamanı cok varsa sorsun hahhhhahaha😀😀😀
Ilba_34 Elifdddd uygulamaya göre 31+3 ama doktor bir hafta önde dedi bakalım 😁 benim bir daha ki kontrolüm aralığın ilk haftasında daha çok var 😁
Elifdddd Premsesko kasık ağrısı oluyor ara ara ama böyle cok yorulursam güzel oturamamıssam dengeli o zaman bel ağrım oluyor ama bel ağrısı rahim büyüdüğü için normal deniliyor
Cucu_01 Ben tetanoz bir doz oldjm onda da hamile olduğumu bilmiyordum 4 hastalıkmış işe girişte istemişlerdi ciddi alerji reaksiyon gösterdi vücudum o yüzden 2. Doz asla olmam olmadım doktora dedim ben olmam aynı şeyleri yaşayamam
Cucu_01 Premsesko benim geçen hafta kasıkta çok vuruyordu şimdi hafif hafif göbek deliğimin etrafında hissediyorum ya ne dicem gün içinde mesela gündüz vuruyorsa akşam çoook nadir vuruyor seninde öyle mii
Cucu_01 Premsesko Ay benimde ya şimdi çok şükür hareketli bugün ağladım ya gidemedim de sağlık ocağına hava çok kötü yağmurluydu şimdi iyi bakalım allahım hemen doğuralım ya hayırlısı ile sağlıkla 🥺🥺🥺❤️
Elifdddd Ilba_34 ay allah korusun erken doğmasınlarda sende bedduva eder gibi aramızda kaç hafta var kim erken doğurur bilemeyiz ne alaka :?