Premsesko Cucu_01 Ay en iyisi ya rahatsız etmiyordur seni benimki çok vuruyor aha diyorum bacağı çıktı heralde birde makat gelişli altıma altıma vuruyor 🥹🥹🥹
Premsesko Cucu_01 kuzum gün boyu uyumuşum ya ben 🫠🫠🫠 kocam da nöbetten geldi yattı oda uyumuş 😂 kız bu bebeğin toplanması sıkıntı diyor herkes sen sordun mu doktoruna
Cucu_01 Premsesko benim randevu bugun 9da sorcsm inşallah benimde moralim baya bozuk hareketli olan çocuğum 3 gündür çok sakin dün bütün gün ağladım sinirden korkudan 9da randevu bakalım 🥺🥺
Premsesko Cucu_01 Yaa sabah gittiğinde sorar mısın bu bebeğin bir yerde toplanıp sertleşmesini kafayı yicem düşünmekten herkes kötü birsey yazmış 😞😞😞
Premsesko Cucu_01 Canım bu hafta atak haftasıymış büyüyormuş hızlıca benimki de çok durgun. Gün boyu hissettin mi hiç ?
Elifdddd Premsesko hayır ben sordum bebek kendine yer acıyor büyüme o dedi sizde kasılma sanıyorsunuz dedi ama sen bi sor yınede
Premsesko Elifdddd Canım birde özellikle geceleri ayaktayken karnım sert yani gerilme filan değil elimle dokununca sert bir doku hissediyorum normal mi