Melike_4949 yamanagihan kuaföre agdaya gitmek istiyorum ama korkuyorum çünkü özel bölgem çok hassas ve yumuşamış gibi
Ece56 yamanagihan 36 dan önce alttan muayene öncesi ağdaya gideyim diyorum. Hastane çantasına da bir jilet koydum ne olur ne olmaz diye sonuçta doğum ne zaman nasıl olur tekrar ağdayı bekler mi bilmiyorum.
BetulMom yamanagihan en baştan beri ağdaya devam.şu an karnım büyüdü diye bez serip uzanıyorum ayna koyup öyle yapıyorum. Epilasyondan sonra jilet sürüp kalınlaştıramam😕
isum Boncukk123 kim diyor bilmiyorum da, benim bildiğim herhangi bir risk yoksa, özellikle son ay , doğum başlaması için cinsel ilişki öneriliyor, siz spermden mi bahsettiğiniz enfeksiyon derken
yamanagihan Boncukk123 şu yönden krem vs kullanılıyorsa enfeksiyon kapma olabilir önerilerde prezervatif kullanımı yazıyordu
nurcan355 yamanagihan bizde 4.5 aylığız valla ben alamadigim zaman sesleniyorum esime alamiyorum diyorum napiyim gormedigi seymi sonucta
bebisliozlem Kitapkolik660_ o sırada daha şimdiden hamilelik çekimi için kolumu bacağımı ben nasıl aldırcam kuaföre acı içinde kıvranırım diye kara kara düşünen ben 😂
0237 yamanagihan bende özellikle hamileliğin son haftası öneren doktor gördüm rahim ağzının yumuşamasını sağlıyor rahmin açılmasını kolaylastiriyormus ama önceki haftalar değil son hafta
yamanagihan 0237 okudugumda son haftalar erken doğum riski oldugundan ilişki yasaklanıyor ama herkes farklı konuşuyor tabi
Boncukk123 yamanagihan yani çocuğun gelişmesi için korunmasız birliktelik gerekiyormuş oyle mi canım ? Ben şeyden korkuyorum ve bilgisizim bu konuda da hamileyken hamile kalınır mı tekrar