happyson tugbadurmaz34 Ay ben sağ kolumu alamıyordum eşime ağdayı yapıştırayım sen çeker misin dedim amca oğluna bağlamayalım istersen çekemem ben kuaföre git dedi 😅 özel bölgede rica etsem ne der düşünemiyorum
tugbadurmaz34 yamanagihan sen bi 3-5 seneyi gör utanma kalmıyor 6 ayda bende utanırım tabi 😂😂😂🧿 şaka bir yana bizim 7. Yılımız yarın utanmam ama çok zor kalırsam son haftalarda ancak o zaman aldırırım
Boncukk123 yamanagihan 3.ayım bitti doktor eldiveniyle temizlendim iki gün ağrı çektim canım ya ve eğilmekten belim hala ağrıyor göbüşte biraz çıktı sonraları nolcak bilmiyorum hic
Boncukk123 bdenerigokce 😂 ya canım valla biz kadınlar sancıdan cok görürseler ayıp olur diye düşünüyoruz ya ☺️ benim de aklımda hep o ya o zaman pis olursam 😂
tugbadurmaz34 Boncukk123 😂😂😂aslında büyük boy aynası var ya hani koridorda falan aşta bir şey serip karşısında aşınır bence görünür ama sadece ön 🤭🤣🤣
11-02- yamanagihan başka çare kalmıyor İnan 7. Aydayım artık onu bile zor yapıyorm göremiyorum yani bi şekilde yarım yamalak oluyor 😅🙈
ElifKarata tugbadurmaz34 ay ben eşimden hala utanıyorm🤣🤣🤣 6 yllk evliyiz hala daha diyemiyorum yardım edermsn aynanın karsisinda yapıyorum