bebisliozlem yamanagihan aynen öyle 🤗 duştayken hepsi 10 dk’da bitiyor 😂 bacaklarımı da artık jiletle alıyorum. Siz de bir değişiklik oldu mu bilmiyorum ama tüylerim aksine azaldı hamilelikte desem 🥹
yamanagihan bebisliozlem ben denize girip gelmiştim hamile kalmıştım Galib deniz suyundan falan saçlarım ıslakken taradıgımda dökülğyor sonrası yok ve normal kıllıyım bi değişiklik görmedim pek
yamanagihan 0237 okudugumda son haftalar erken doğum riski oldugundan ilişki yasaklanıyor ama herkes farklı konuşuyor tabi
bebisliozlem Kitapkolik660_ o sırada daha şimdiden hamilelik çekimi için kolumu bacağımı ben nasıl aldırcam kuaföre acı içinde kıvranırım diye kara kara düşünen ben 😂
yamanagihan bebisliozlem kol bacak vur jilete bacım 😂 kol o kadar kıllı çıkmıyor tabi herkeste farklı
Kitapkolik660_ bebisliozlem yapacak birşey yok ben 34 haftaligm bir süre sonra boy aynası bile kurtarmicak
ElifKarata yamanagihan 🤣🤣🤣 alır da ben yaptiramam ya ay öyle görmesini istemem 🤣🤣🤣 kıllı ķılli asyalılar gibi
Boncukk123 yamanagihan yani çocuğun gelişmesi için korunmasız birliktelik gerekiyormuş oyle mi canım ? Ben şeyden korkuyorum ve bilgisizim bu konuda da hamileyken hamile kalınır mı tekrar
yamanagihan Boncukk123 valla hamile kalınmıyormuş geçenlerde görmüştüm. İlişki yaşa ama çok sık değil haftada 1 2 kez ve senin rshatın söz konusu rahatça ve yavaşça yap. Eğer karnın çok değilse tabi. Bide hangi pozisyonda rahatsan o şekilde 💫
yamanagihan bebisliozlem sorsak belki cevaplarlar ama ben soramam utanırım 😂 bize ilk başta kendi demişti 1e haftaya kadar ilişki önermiyorum diye o zaman bile utanmıştık elimle sonra canımız istemişti maalesef ilişki yaşamıştık yapacak bir şey yok 😂