Kadir4725 oda yorucu olur bide acır ya
🫧Hamilelikte Temizlik🪒🛁
Mevludealtungok bakalım
yamanagihan maalesef ama ilerisi için güzel bisey bence ağda acısı da 1 saat içinde geciyo böyle avutuyorum kendimi😅
Gebelik öncesi lazerle halletmiştim yok denecek kadar çıktı gebeliğimin sonlarına doğru eşim dedi ben yardımcı olayım içime sinmedi o kadar yüz göz olmak kişisel bakım konusunda ağdaya gittim yani tüm gebeliğim boyunca sadece bir kere ile aldırdım. Lazer hakikaten mucize buluş
tambirleydi metal alerjin vardır
yamanagihan ağdaya gidin inan hiç acımıyor lazer e gıdıyordum lazerci hamıleyım diye yaktı paketımı agdaya gidiyorum Şuan 37. Haftadaym jıletle olcak gıbı değil kızlar
Kelebekmisaliihayat ayna diye birşey var😅
Strawberymum ağdaya gidince nasıl oluyor yani ağda yapan kişi komple görüyor mu
yamanagihan eşlere gerek yok bence Ayna tut altına yada karşına Yap ben öyle yaptım gayet rahat oldu ,
tambirleydi erken bence benden gitim 36 haftalıkken hatta 1 2 hafta arası geçti belden aşağı yer yer çıkmaya başladı hastaneye gitim utandım
yamanagihan nereye gelın gıttiniz 🥹
nurikbal_06 hamıleleıkte lazer onerılmıyor ki
Boncukk123 öyle birşey yok,sadece sen kendin enfeksıyon kapmaman için doktorlar korunmanı söylüyor getekırae eşin perzarvatif kullanıcak çünkü hamılelıkte enfeksiyon riski çok fazla oluyor.
Senın gebeliğin saglıklıysa doktor zaten ilişkiye gırebılırsın herhangı bır sıkıntı yok diye söylüyor.son ayına kadarda onerılıyor ama tercıh meselesi sadece dogumuna yakın ıkı hafta once bırakılması tavsıye edılıyor.
yamanagihan cok katılıyorum 2 buçuk yıllık evliyiz 35+1 ve ben halen kendim alıyorum
Baby_hurma anladım canım cok tesekkur ederim 🌸
Yelizka1998 yani durum neyi gösterir bilemeyiz tabi
Baby_hurma Ankara