yamanagihan 39 olucam birazdan hala jilet🥰😂 geçen hastaneye yattım, eşime gitmeden dedim bak nasıl ayıp olur bakmadı daha geçen aldın dedi, sancın var duramayız daha fazla dedi öyle çıktık😂 ne halde bilmiyordum ebeler de bişi demedi😂😂😂😂
🫧Hamilelikte Temizlik🪒🛁
yamanagihan bende sadece jilet kullanıyorum 4 e girmek üzereyim sonlara doğru eşler devir alacak gibi bence 😁
tugbadurmaz34 ya utanırım ben ya
bdenerigokce utandım ama yapacak bir şey de yok maalesef iyisiyle kötüsüyle hastalıkta sağlıkta diye imza attık o kadar,😂
yamanagihan ilk utandım ama artık alıştım 😂 şimdi perine masajı yapıyor 😂
bdenerigokce o ne kız😂
yamanagihan niye ? Utanılacak bir şey değil ki? O kısma bizden daha çok hakim eşler 🤭 kıl tüy jilet konusunda da daha uzmanlar 😂
yamanagihan eşim dışında herkesten utanırım kuaför yakın arkadaş vs kız en çok eşimiz görüyor ne olacak 😂😂😂 yeni mi evlisin bu arada
Kelebekmisaliihayat orası öyle tabi ama hamilesin ve eşine oranı açıyorsun gel beni traş et diyorsun 😂 garipp
tugbadurmaz34 6 ay oldu 😂 sex ayrı bu temizlik konusu ayrı bence 👻
yamanagihan bi keresinde teklif etti , ben yapayım diye. Yok dedim ben yaparım. Ama karnım büyüyünce mecburen yapacak.
Bıyıklar uzayınca bana -dayi, gel bıyıkları alayım diyor- 😂 tüyleri almaya benden daha meraklı
yamanagihan uzun süredir jilet kullanıyorum 😂 iki doğumda da gitmeden iki dk hemen duş alıp jilete gördüğüm kadariyla vurdum gittim
yamanagihan en büyük sıkıntım bugün bile stresten geberecektim. 3. Aya kadar ağdaya gittim fakat çok hassaslaştığı için ve acıdan ıkındığım içjn devam etmeye korktum. Son 3 aydır dq jiletle devam ediyorum ama olacak gibi değil. Başa çıkalamayacak hale geldi doğuma kadar nolur napıcam bilmiyorum
Kızlar yalnış anlamayın bir şey sorucam hamilelikte ilişkiye girmek bebeğin gelişimi için iyi diye bir şey var mı
Benşm jilete garip bi şekilde alerjim var gibi kollarıma bacaklarıma jilet yaptın iki haftadır kaşınıyor 🥺 ağdaya kuaföre gidiyorum yarıj yine gidicem 35 haftalığım
yamanagihan özel bölgeyi rahatlatma, esnekliğini arttırmak için
tambirleydi son haftalarda önermiyorlar ama
bdenerigokce vay be
Kader2509 son haftaya kadar girebiliyorsunuz ilk başlarda bi risk yoksa ama öyle sert değil nazikçe eşinizle anlaşın öyle rahatç yapmaya çalışın
Aycaatl hepimiz toplanıp jilet partisi verelim birbirimizi temizleyelim 😂😂