Delidolu acarsmom saGlikli Olsunda gönlüm Erkekten yaNa bı kizCem var Ama nasip Hayirlisi Diyorum Yarın öğrenince YazacaM sana 😄😄
acarsmom Delidolu ayy inşallah çok çok sağlıklı hayırlı evlat olsun ama gonlundekini rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin muhakkak yaz 🌸❤️
aslhnkrts9 Delidolu inşallah geçmez mesela ben bacak bacak üstüne atarak uyurum şuan karnımda öyle duruyo 😂 şakasız yani ne zaman gitsek dr şekli aynı 😂
Deletedmom_116 Delidolu 😂😂benimki de öyleydi bı bacak bacak ustubeydi bide ne varsa gerilip yattardi şimdide ayni
Nur_50 Delidolu canım idrar sıkışık git idrar kesesi baskı yapıyor bebiş net görün birde muayeneden 1 saat önce çikolata yemiştim öylede gördük Bu arada kahvede bebeği aşırı hareketlendiriyor 😃
Kbryldz08 Delidolu elbette farklı deneyimleri olanlar vardır benim koz kendini Türk kahvesi ile gösterdi 16. Haftasında 😂😂😂
gokyuzununogrencisii Delidolu bende 25 haftalık oldum, yarin kontrole gidecem ayda bir gidiyoruz işte 32 günde bir falam
Ceylan-kocak Bizde 21 haftaligiz ve daha ogrenemedik göstermiyor malesef çikolata yedim meyvesuyu içtim tokta gittim açta gittim hareketli olmasına rağmen gostermedi😂😏
Yenianneperci35 Delidolu Aminn🙏🏻🙏🏻 Oyy maşallah utangaç demek ki:) geç gösterenler erkek mi oluyordu🙈 benim de geç gösterdi
Mervisagac Delidolu zaten ondan dolayı oynar ve kendini gösterir kahvaltını yap üstüne çikolata 🍫 ye🤲🏻😋💕