Delidolu Kizlar Ne YediNiz Gittiniz BebişiNiz Kendini GösterDi bizimKi Hala Gostermedi 23+1 Haftaligiz Bu Arada 🤲♥️Rabbim Hepimize Sağlıklı Evlatlar Nasip Etsin ins 🤲
acarsmom Delidolu kızdir kesin 🌸 sağlıkla doğsun inşallah yarın öğrenirsiniz aslında pozisyon önemli çikolata falan bahane 😁
Sinemgndg Delidolu çikolata ve Türk kahvesi her muaneye gitmeden 1 saat önceden yapıyorum 12.haftadan beri çokta kıpır kıpır oluyor oğlum 😃 22+4 haftalığım şuan
Deletedmom_116 acarsmom yok erkekler daha çekingen oluyo gostermiyo bende dahil kimi gorduysem erkek Bebişler göstermemiş baya bir sure
Sinemgndg Delidolu kahveyi gitmeden yarım saat önce içiyorum çikolatayı da giderken arabada yiyiyorum
tugbadurmaz34 Delidolu ben ilk randevu saatinde gittim genelde 08:30 aç ve susuz bebeğin maşallahı vardı ilginç gelmişti 😂😂🧿🧿🧿🧿
Afro-dit Delidolu ulrtasona sıkışık olarak gir cinsiyetini gösteriyor idrar torban bebeğin poposunu yukarıya kaldırıyormus dolu olunca doktorum bana böyle demişti iki çocuğumun da cinsiyetini böyle ogrendik
Delidolu acarsmom saGlikli Olsunda gönlüm Erkekten yaNa bı kizCem var Ama nasip Hayirlisi Diyorum Yarın öğrenince YazacaM sana 😄😄
aslhnkrts9 Delidolu inşallah geçmez mesela ben bacak bacak üstüne atarak uyurum şuan karnımda öyle duruyo 😂 şakasız yani ne zaman gitsek dr şekli aynı 😂