Mervisagac Delidolu zaten ondan dolayı oynar ve kendini gösterir kahvaltını yap üstüne çikolata 🍫 ye🤲🏻😋💕
acarsmom Delidolu ayy inşallah çok çok sağlıklı hayırlı evlat olsun ama gonlundekini rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin muhakkak yaz 🌸❤️
Delidolu acarsmom aMin inşallah raBbim Herkese hayirLi evlatlar versin kimseNi kucaGini Boş birakmasin 🤲🤲
Deletedmom_116 acarsmom yok erkekler daha çekingen oluyo gostermiyo bende dahil kimi gorduysem erkek Bebişler göstermemiş baya bir sure
acarsmom Deletedmom_116 inşallah Allah annemizin gönlündeki hayırlısı nasip etsin benim de 33 haftalık geçen gün kesin kız olduğunu dediler kız diye düşündüm ondan 🌸
Deletedmom_116 Delidolu 😂😂benimki de öyleydi bı bacak bacak ustubeydi bide ne varsa gerilip yattardi şimdide ayni
Deletedmom_116 Delidolu sorma diznin sertligini hissediyodum rahatlığından çıkmak bile istemedi Suyum geldi geri geri kaciyodu resmen hissediliyordu su gelince boslaonca ebeler bastı öyle çıktı😂😂
Yessiimm Delidolu benimkide 22.haftaya kadar göstermedi detaylı ultrasona girdiğimde öğrendik zar zor 😂 💙 Evden çıkmadan 1 fincan türk kahvesi yolda giderken çikolata yemiştim çok hareketli yerinde durmuyo naptın diye sormuştu dr 😂 Şuan 28+2yiz 🥺
Yessiimm Delidolu Erkek 💙🙂 Herkes başından beri kız ben ise erkek hissediyorum demiştim öylede oldu sağlıkla kucaklayalım inşallah☺️
Delidolu Yessiimm banaDa Bı Kız bı Erkek DiyorLar Bilmiyorum DoktorDa Bı kız Bı Erkek Dedi hayirLisi Tabi 😃
tambirleydi Ben bişey soracam da konudan bağımsızım harfleri neden bir büyük bir küçük yazıyorsunuz klavyeniz mi bozuk?
Delidolu tambirleydi el aliskaNligi Taa 18 Yaşından Beri Yazıyorum Halada 26 Yasindayim Birakamiyorum 😄