hunilimom 1palyaco canım doktorum ilk kızımı onda doğum yaptım çok iyidir çok ilgili yeni gelenleri hiç bilmiyorum benim son doktorum gitti ordan sizin kaçıncı gebelik
1palyaco hunilimom benim ilk daha doğrusu birkez kalp durması sonucu kürtaj oldum . Bu ikinci gebelik inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma .
Gamzecanpolat minikannesi_ 15. Haftadayım güzel geçiyor sadece son zamanlarda kış temizliğine giriştim biraz yorucu oldu
minikannesi_ Gamzecanpolat ben de 15. Haftadayım aynı şekil kendimi yordum bu aralar temizlikle 😅 dikkat etmemiz lazım tabi yine..
minikannesi_ masal_94 ben henüz doğum hakkında konuşamadım doktorla, siz nasıl doğum düşünüyorsunuz doktor nasıl düşünüyor? Ay bilgilendirirseniz çok sevinirim
masal_94 minikannesi_ normal doğumu daha çok öneriyor. Normal de o an çekiyorsun sezaryen de sonradan çekiyorsun dedi bana hep. Direk sezaryen öneren biri değil. Bana göre ilgili doktor. Son gittiğimde kontrol etti . Kist çıktı bende o yüzden büyük ihtimalle sezaryen olacak dedi
AleynaResul minikannesi_ benimde son bulmak üzere 32+5 ama selam vermeden geçmek istemedim postu görünce 😅