minikannesi_ cutecik ay yeni demişken ilk gibi düşündüm 😄 biz de 15. Haftadayız peşinizden geliyoruz 🙂
esmos27-e minikannesi_ ben gölcükteyim hala doktorum net olmadı hastanem Özel Aktif yarın Hilal bayrama gideceğim inşallah memnun kalırım ondan devam ederim
iremnur_17 minikannesi_ Başiskeledeyim , Gölcük medar mehtap hanıma gidiyorum bir kaç doktordan sonra onda memnun kaldım şükür 😅
hunilimom esmos27-e hilal hoca harikadır kendim gitmedim o doktora öner beye gitmiştim detaylı için ama çoğu arkadaşım Hilal hanım da doğum yaptı çok memnunlardi umarım sizde kalırsınız
Bsragkce esmos27-e merhaba hilal hanıma gittiniz mi acaba memnun kaldınız mı bende gitmeyi düşünüyorum da
esmos27-e minikannesi_ galiba zam gelmiş ben en son geçen ay730 vermiştim bu ay 860 diye duydum yarın netleşir doğum ğcreti de normal sezeryan aynı 11.500 epidural normal de 14.000
esmos27-e esmos27-e daha önce gittim ayşegül gürler ve öner aynıoğluna gittim şimfi birde hilal bayramı deniycem
minikannesi_ esmos27-e o doktoeların ilgisi nasıldı, siz deneme yanılma yoluyla en iyisini bulacaksınız galiba ☺
esmos27-e minikannesi_ yani ben Ayşegül hanımdan memnun kalmadım ilgisiz ve soğuktu. Öner beyde iyiydi detaylı için gittim ona erkek olduğu için rahat edemedim tercih etmedim bu yüzden eğer erkek doktor istiyorsanız Öner beyde çok iyi ve ilgiliydi herşeyi detaylı anlattı doğum sonrası dahil inşallah Hilal hanımda öyledirrr
1palyaco hunilimom Tabi ki Selçuk Beye gidiyorum 😁 yeni iki kadın doktor gelmiş Yasemin Hanım ile Rukiye Hanım . Yasemin Hanıma gebe olmadan önce kontrol için gittim o da iyi bir doktor , diğerine gitmedim . Ama Selçuk Beye gideceğim baştan beri ona gittim .
hunilimom 1palyaco canım doktorum ilk kızımı onda doğum yaptım çok iyidir çok ilgili yeni gelenleri hiç bilmiyorum benim son doktorum gitti ordan sizin kaçıncı gebelik