Bsragkce Haftadan selam🥰 benimde maalesef doktorum henüz net değil 24. Haftada değiştirmek durumunda kaldım yalova aktif hastanesine gidiyordum doktorumun ilgisi yeterli gelmedi. Suan konak firdevs hanım ve aktif hilal hanım arasında kararsızım her ikisinde de memnun olan ve olmayan var sizin fikirleriniz ve deneyimlerinizi var mı acaba ? Bu hafta yeni doktora başlamak istiyorum
cutecik Bsragkce ben konakta firdevs hanıma gittim muaynesi falan güzeldi ilgiliydi fakat çıkan sonuçlarda falan bni çok gerdi olumsz konuştu daha sonra değiştirdim aktifte öner beye gidiyorum
Aynur_41 İzmit’ten selamlar bende 16 +5 haftalığım Sakarya beyhekime gidiyorum İzmitte yeniyim onecereginiz doktor varsa alabılırım hastane olarak nereye gidiyorsunuz şehir hastanesi mi özel mi
iremnur_17 minikannesi_ 26 olduk bugün 🥳 yuvarlanarak geçiyor 😂 siz kaç haftalıksınız sizin nasıl geçiyor
iremnur_17 minikannesi_ Başiskeledeyim , Gölcük medar mehtap hanıma gidiyorum bir kaç doktordan sonra onda memnun kaldım şükür 😅
Sdemirel Merhaba Kartepe’de oturuyorum 🥰 7+5 günlüğüz MEDİCALPARK Funda hanıma gidiyorum ilk hamileliğimde de ona gitmiştim çok seviyorum kendisini 🩷🥰
masal_94 minikannesi_ normal doğumu daha çok öneriyor. Normal de o an çekiyorsun sezaryen de sonradan çekiyorsun dedi bana hep. Direk sezaryen öneren biri değil. Bana göre ilgili doktor. Son gittiğimde kontrol etti . Kist çıktı bende o yüzden büyük ihtimalle sezaryen olacak dedi