Umksanbe zeynep9898 bende böyle oldum resmen hatta yazdım da 11de hissedilmez gazdır o diyen çok oldu ama ben hıçkırık gibi olduğuna yemin ederim
birpcoslu Yagmurrr09 19. Haftada hissettim ama ilerleyen zamanlarda daha belirgin oluyor şu an 24+4 üm net bi şekilde vuruyor eşim bile elini karnıma koyunca hissetti
Tug_34 Yagmurrr09 içeride ard arda pıtırtılar hissediyorum 😌 dışarıdan tabiki belli olmuyor ama özellikle tatlı yedikten sonra durmayan pıtırtılar var 😌
neslihanazakli Cucu_01 bende çok az hissedyrm bu hafta ama çok yoruluyorum herhlde ondan diye düşündüm bide ben hareketlerini aşşağda hissedyem genelde sizinde öylemi
Yagmurrr09 neslihanazakli o değişiyor farklı yerlerde hissediyorum ama dediğim gibi hissettiğim şey bebek mi bağırsak hareketi mi emin degilim
Cucu_01 neslihanazakli geçen hafta full vajinamda hissettim ama artık yavaş yavaş göbek deliği çevrem de hareketler yanlara doğru yada aşağıda hissettiğim xaman canım acıyordu resmen
Umksanbe Yagmurrr09 ilk gebeliğim 17. Haftadaydı ➋.ye hamileyim şuna 11. Haftadayım inanın ben bile inanmakta güçlük çekiyorum ama minik bir hıçkırık gibi ➌,➍ kez hissettim doktorum gaz ile karıştırıladabilir ama hisseden de var dedi
Beyaz0172 Alp1311 benim de sürekli olmuyor özellikle uzandığım da ya da bir şeyler yedikten sonra oluyor bir de geceleri çok hareketli
meldaklss54 Yagmurrr09 ilk gebelik 19+0 da tam hissettim, sürekli konuşuyordum mutlu enerjik olduğum dönemde tekme attı
58disiaslan 23 haftalık hamileyim. Herkes ilk gebeliğin olduğu için geç hissetmen normal demişti. En net 21. haftada hissettim.
Eminefidan Kevserehdhd Devamı geldi. Tabi ilk zamanlar sık sık hissetmedim ama büyüdükçe daha çok hissettim. Maşallah hareketli bir bebişim var.