fatos2404 Yagmurrr09 ilk gebeliğinizse normal bide bedenden bedene değişiyor bi arkadaşım 8. ayına kadar hissetmedi ben 18’de hissetmiştim
MerVedatt Yagmurrr09 19. Haftada kas seğirmesi gibi başladı 19+5 olduk dışardan ufak gözüküyor hareketi
Ulviyedlnn Yagmurrr09 ilk gebelikte normal ben 16 biterken hissediyordum pıt pıt ufaktan iki düşüğüm olmuştu öncesi
Selcan3 Yagmurrr09 ben 13+3 te hissettim şuan 22. Haftadayiz ilk gebelik olmasına rağmen erken hissettim normal şartlarda ilk gebelikte 18- 20 hafta ideal 20. Haftadanda dans etmeye başlıyor 1 hafta daha dayan 😄
Feyza1607 Yagmurrr09 23. Haftada hissettim şuan 37 deyim halandaha çok hareketli bı bebek değil benimki
liyaveannesi Yagmurrr09 Ben tam 18 haftalıkken hissetmeye başladım. Türk kahvesi ve bir parça çikolata yedim soluma yattım yarım saat sonra pıt pıt hissettim çok şaşırdım. Şu an 18+5 oldu otururken bile hissediyorum
ilayda8 20de ben de hissettim net bi şekilde. İçinde bi atardamar atıyomuş gibi bi his. Özellikle gece sırtüstü uzandığımda hissediyorum en çok. 22. Haftaya girdik şimdi bakalım ben de hala daha net hissetmeyi bekliyorum
Fatmagll Yagmurrr09 Benim ilk gebeliğim şuan 16+4 deyiz 2 gün önce galiba hissettim böyle kalp atışı gibiydi sonra birdaha olmadı acaba bebeğim olabilir mi
Beyaz0172 Alp1311 benim de sürekli olmuyor özellikle uzandığım da ya da bir şeyler yedikten sonra oluyor bir de geceleri çok hareketli