KurkmantoluMadonnaa Ben 12. haftada hissettim ilk❤️ ilk gebeliğim kimse inanmaz diye hep 15 te hissetmeye başladım dedim 🤭 17 de cinsiyetimizi öğrendik. 20. haftaya girdik kıpır kıpır elhamdülillah 😍 yaramaz bi oğluş geliyo galiba 🐣💙
Cucu_01 neslihanazakli geçen hafta full vajinamda hissettim ama artık yavaş yavaş göbek deliği çevrem de hareketler yanlara doğru yada aşağıda hissettiğim xaman canım acıyordu resmen
inarches _hlimee066_ Hareketlerini hissetmeden önce bu endişeler hepimizde oluyor merak etmeyin bu yüzden insan sürekli doktora gidip bebişini görmek istiyor🙈Ama hissettikten sonra bu dert ortadan kalkıyor ve dahada güzelleşiyor herşey bebişle daha güzel bağ kuruluyor
_hlimee066_ inarches aynen diyorum 2 haftada bir çağırsa diye ama yok🤣aydan aya çağırıyor inşallah bende tez vakitte hareketlerini hissederimde düşüncelerim azalır
Eminefidan Kevserehdhd Devamı geldi. Tabi ilk zamanlar sık sık hissetmedim ama büyüdükçe daha çok hissettim. Maşallah hareketli bir bebişim var.
inarches _hlimee066_ İnşallah erken hissedenlerden olursunuz.Hissettikten sonra doktor çağırmış yada çağırmamış tınlamıyorsunuz zaten🤣
seizetheday Yagmurrr09 18. Haftada hissettim ilk gebeliğimde 21. Haftada hissetmiştim bence normal 22 ye kadar falan
_hlimee066_ inarches Şuan çağırmadığı için endişeliyim bakalım tez zamanda bende hissederim miniğimi🤲🏻