aaallegraa Teşekkür ederim yanıt için dakika tutulacak sıklıkta değil de yarım saat bir saat arayla gelip geçiyor.
Son 7🥹Kasım anneleri🫂
EceAtak sağlıkla kucağınıza almışsınız en önemlisi bu masallah. Rabbim beterinden korumuş.
Melek-Gundogdu öyle gülüm Rabbim beterinden korudu sağlıkla yanım da 🙏
EceAtak Çok şükür çok şükür
Melek-Gundogdu ya canım benim benimde ilk gebeliğim ama herkesin çok gelmiyormuş suyu diye biliyorum su gelmesi önemli bir şey hastaneye gitsen çünki düzenli aralığı bırak herkesin sancısı olacak diye bir şey yok sancısız bile başlayabiliyor doğum suyunla ilgili bir bitme tehlike söz konusu değilse eve geri gönderirler gidip bir kontrol ettirsen suyum geldi mi gelmedi mi emin değilim desen nolur nolmaz eğer gerçekten suyun geldiyse enfeksiyon riski var bebek açısından çok sıkıntı Rabbim korusun ihmal etme lütfen
nun1106 cuma günü gittim devlete hiç ne istersin nasıl olsun demeden hop pazartesi yatışın verdim suni başlangıç olmazsa alırım bebeği dedi. Gittiğim hekimin yazısı gelmiş başka ile tayini çıkınca işlem yapamadan gitti. Salı gittim diğer hekime Çarşamba hemen yatış sabah odama gelme direk ameliyathaneye in dedi yüzüme bile bakmadan kağıda not alıp elime verdi. Benimde morelim bozuldu her gittiğimde sezeryana alayım kafasindalar hekimler. Ondan bekliyorum.
Son 10 gün….Son aylar değilde son günler hakikaten zormuş… ellerim çok acıyor eklemlerim üzerine azıcık yatsam hemen kaşınıyor karıncalanıyor. Ve göbeğim dev gibi geliyor hareket çok kısıtlı.. buna da şükür yine iyi geldim diyorum bu güne bu kadar olsun…
Melek-Gundogdu ya çok can sıkıcı cidden hani devlette öncelik normal doğumdu ben anlamıyorum. Sizin kaç haftalık tam olarak şuan?
Strawberymum ah ah evet ya benimde uygulamay göre son 4 ama hiç gelecek gibi değil
nun1106 son 12 🥹 bugün açıklık kontrolü yapıldı ilk defa açılmam varmış. Belki erken gelebilir dedi bekliyoruz bakalım 🥹🥹
nun1106 Son 1 gün❤️
nun1106 39+5 son iki gün kaldı
nun1106 Amin canım İnşaAllah yani şöyle gerçek kasılmalar nasıl oluyor bende bilmiyorum ama dinlenince geçiyor bir tık hiç kesilmeyen bir kasılma değil zaten dünkü kontrol de ne açılma ne sancı çıkmadı bu hafta doğuma alınacağım zaten mecburi suni sancı ile