Umutunelifi93 Seldanur97 maşallah çok güzel bi doğum olmuş canım hangi hastane hangi doktora takipliydin
Nevammm Filiz_76 evet devlette de oluyor ama mesai saatleri içinde anestezi uzmanı olunca yapıyor. Yani akşam 5 ten sonra ve hafta sonu olursa doğumun maalesef yapamaz kimse sana
Zuleyhadere25 Filiz_76 aynen ya bende bu sefer epidural şstıyorum 😄 denk getirirsek acaba devlette ne kadar
Ayseee60 Epidural olunca açılma gecikiyor diyorlar doğru mu bende epidurual istiyorum ama dahada uzar die korkuyorum
Seldanur97 Ayseee60 bende tam tersi oldu 4 cm kalmıştı sezeryan olma durumum vardı epiduraldan sonra çok az suni sancı verildi 2 saat içinde doğum oldu
1_prensesannesii Seldanur97 epiduralde sancı hissedilmiyorsa doğum anında nasıl güçlü ıkınma yapılabiliyor en çok bunu merak ediyorum
Mihrimavi Seldanur97 merhaba sadece epidural farkı mı yoksa epidural olmasa da o farkı ödeyecek miydiniz acaba
Seldanur97 Mihrimavi biz ek olarak epidurale 5800 ödedik epidural almasaydım ödemeyecktim sigortam epidurali normal doğumda karşılamıyordu