Baby_hurma nur34_ evet bende bunu merak edıyorum normal dogumda hiç birşey uyguşanmıyor dıye bılıyordum
nur34_ Baby_hurma valla nebilim kuzum bnde sanci gelince ikiniyordum sanci gidince ikinma hisside gidiyordu
Seldanur97 Ayseee60 bende tam tersi oldu 4 cm kalmıştı sezeryan olma durumum vardı epiduraldan sonra çok az suni sancı verildi 2 saat içinde doğum oldu
Seldanur97 Mihrimavi biz ek olarak epidurale 5800 ödedik epidural almasaydım ödemeyecktim sigortam epidurali normal doğumda karşılamıyordu
Tugbacds Seldanur97 canım benimde doğum kapsayan sigortam var alianz dan senin hangi sigorta ve paket acaba
masal_94 Seldanur97 epudural doğum nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz uyuşturma mi oluyor hissediyor musunuz
Seldanur97 masal_94 ben belden aşağı uyuşuyor zannediyordum ama sadece sol ayağım biraz uyuştu sırttan katetral takılıyo onu da çok hissetmiyorsun sonra epidurali veriyo doktor sonra hemen etki etmeye başlıyor 10 dk içinde kuş gibi oluyosun dinleniyosun
Gloria06 Seldanur97 okurken gözlerim parladı tebrik ederim 🧿🧿🧿🖤 darısı başıma inşallah daha ben 21.haftadayım 🤭
masal_94 Seldanur97 peki işlem yapılırken hissediyor musun . Bende bartolin kisti oluşmuş hamilelikte muayene de zorlandım. Doğumu normal istiyorum ama epiduralle yapılır mı bilmiyorum
Seldanur97 Melek-Gundogdu valla onu ben çok yaptımda olmadı bende sende tutar inşallah ben doğurcağım güne kadar gezdim😅😅
Melek-Gundogdu Seldanur97 Tık yok 10km geçmiş programına göre sanırım vakit saat gelmeden bir etki olmuyor.
Seldanur97 Tugbacds benimkide axa ydı tamamlayıcıydı canım her şeyi karşıladı sadece epidurali karşılamadı normal doğumda sezeryanda karşılıyor ama bazı sigortalar normalde de kapsıyormuş sigortaya bir sor canım
Cerkes6019 Tugbacds canım bu alianz ne oluyor kayınpederim banada yatırıyor ama hiç kullanmadım ne için yatıyor hiçte sormadım
Tugbacds Seldanur97 iyi ki yazmışsın canım ya hem sorayım onu sigortacıma hiç aklıma gelmemişti. Ben de 25 haftalık hamileyim hala nasıl doğum yapacağıma karar veremedim valla kafam çok karışık herkes bişey diyo normal doğum ilk tercihim tabi ama sezeryan olursa yok epidural yaptırma yok genel uyu diyo bi kısım bi kısım tam tersi insanın kafası karışıyor sen kurtulmuşsun hayırlı olsun güle güle büyüt canım
Seldanur97 Tugbacds bence normal olabiliyorsan kesinlikle normal ol canım ben hem sezeryan hem emzirme sürecim olsaydı daha çok zorlanırdım diye düşünüyorum hastaneden yürüyerek çıktım sadece bi kaç gün dikişin sızlıyor
Seldanur97 Filiz_76 her devlet hastanesinde yok diye biliyorum hastanenize bir sorun varsada ücretlidir bence lüks ihtiyaca giriyor çünkü
Zeyer Bende epidural doğum yapicam ins ama siz epidurali taktıktan sonra hala savcılarının devam ettiğini söylemişsiniz yani sancıyı di dindirmiyormu nolurrrrrr dindinrdigini soyleyinnnnn 😆😆tek güvendiğim suanlik epiduram normal doğum cunku
Seldanur97 Zeyer dindiriyor canım kuş gibi oluyorsun sadece doğuma yakın ıkınabilmen için sancının olduğunu anlayacağın kadar oluyor