39.haftada nişanım gelmeye başladı 39+4 de hafif sancım olunca hastaneye gittik 2cm açıklığım vardı devlette yatırmak istediler ama ben özelde kendi doktoruma gittim oda hemen yatırmak istemedi eve gönderdi 3 saat sonra suyum geldi hep merak ediyordum anlayabilecek miyim diye ama anlaşılmayacak birşey değilmiş apar topar hastaneye gittik akşam 9 da yatış yaptık saat başı nst ye bağlandım en başlarda epidural istemiyordum ama sancılarım artmaya başladı ve açılma 4 cm kaldı suni gece 4 de suni sancı vereceklerdi ama ben kendi sancıma bile dayanamadım eşim epidural yapılmasını istedi bende artık istedim iyi ki de almışım yoksa sezeryana dönecekti epidurali alınca muhteşem bi rahatlama oldu kuş gibi oldum resmen sonra hızlıca açılmam oldu pilates topuyla destekledik ve 8 buçukta doğumhaneye girdik 5 dk da bebişimi kucağıma aldım doğumun her dakikasında canım eşim hep yanımda oldu bi an bile yanımdan ayrılmadı masajla rahatlattı o olmasa yapamazdım diye düşünüyorum eğer eşiniz her şeyinizle ilgilenebiliyorsa normal doğumda ondan başkasını istemeyin yanınızda başbaşa olun doğumdan sonra sadece dikiş yerim sızladı onun dışında hemen ayaklandım yatağa bağlı kalmadım bu da benim hikayem çok detaya girmemeye çalıştım eğer gücünüz yetiyorsa mutlaka epidurali öneririm ha bide en önemlisi doktorum muhteşem bi kadındı her an yanımda bana destek oldu hastanem ebelerim her şeyiyle pozitifti❤️❤️❤️❤️