dhbetul NovaVina_ henüz reglim gecikmedi ama yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti ben de merak edip test yaptım sonuç böyle çıktı. Ovulasyon ve gebelik testi paket olarak innovita aldım
Snkakr dhbetul hayır kırıcı olmafım ki. Agresif biri de hiç değilim çizgi belli olduğu halde galiba hamileyim yazmışsınız kaç sefer. Hamileyim diye başlık atsan zaten sıkıntı yok. Böyle çok post görüyorum 😅
Snkakr dhbetul hayır kırıcı olmafım ki. Agresif biri de hiç değilim çizgi belli olduğu halde galiba hamileyim yazmışsınız kaç sefer. Hamileyim diye başlık atsan zaten sıkıntı yok. Böyle çok post görüyorum 😅
07Papatyam38 dhbetul innovita erken gebelik testi evet sonucu doğru gösteriyor bende kullanmıştım hayırlı olsun canımm 🥰🫶🏻🙏🏻
alyamm_33 07Papatyam38 ben de o testin ovalasyon takibimi yaptım siz kaç gün kalori yakala hamilelik testi yaptınız çıktı benim 5 günüm var
dhbetul 07Papatyam38 evet ya hassasiyetine şaşırdım gerçekten. Yorumlarda herkes şans getirdi dedi diye denemek istedim sadece ve oldu heralde henüz kan vermediğim için kesin konuşamıyorum ama mutluluğu çok başkaymış 🥰
YesimAykut Ahsenmna benimde karnımda ağrı var canım 2 ay olacak düşük yapalı ama bilmiyorum test yaptım negatif geldi 5 gün var adetime, inşallah pozitif olur 🙏
NovaVina_ dhbetul cok sanslisin ben hala yakalayamadim pozitifi testlerde 🥹 gecikmenin 5. Gunu 23 ekimdi ovuslasyon
Sevgi2023 dhbetul benimde reglime var ama metak işte erkwn gebelik test yaptim silik kolge gibi çikti yanilma ola bilirmi?Ortadaki diyil o idrarin izi T çizgisinde var çizgi onu kasd ediyorum
Rabiabudakk dhbetul ben de bu testle takip ettim ve bu şekilde hcg testi yaptım aynısıydı kan verdim değerim 30 çıktı yeni gebeliklerde böyle oluyor 😍Hayırlı olsun canım 💝
07Papatyam38 dhbetul gözünüz aydın olsun canım benimmmm rabbim tamamına erdirmeyi kucağınıza almayı nasip etsin .. evet bende yorumlardan dolayı almıştım gerçekten gördüm doğruluğunu 🥰 kan ver en kısa zamanda
buluttmaviss Ahsenmna ay bende aynısını yaşıyorum lekelenme de yaşadım ama şu an da akıntım var sağ tarafımda kasık kısmı sancılıyor gibi sanki
dhbetul Sevgi2023 canım bence bir iki gün bekleyip testi tekrarla çünkü ben bu testimden önce nasıl olsa evde test çok diye iki gün önce yapmıştım tek çizgi çıktı. Bu kadar kısa sürede testin pozitife döneceğini düşünmemiştim ama olabiliyormuş
dhbetul NovaVina_ inşallah güzel haberler alırsın canım benim. Kaç aydır bende aynıydım. Güzel düşün güzel olsun ❤️