Rabiabudakk dhbetul ben de bu testle takip ettim ve bu şekilde hcg testi yaptım aynısıydı kan verdim değerim 30 çıktı yeni gebeliklerde böyle oluyor 😍Hayırlı olsun canım 💝
dhbetul NovaVina_ inşallah güzel haberler alırsın canım benim. Kaç aydır bende aynıydım. Güzel düşün güzel olsun ❤️
Zhdnl Hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inşallah sağlıkla gelsin 🥰 bende bu ay yumurtlama takip ettim bel ağrım çok arada kasıklarımda ağrı oluyor yumurtlamadan sonra 7. Günüm sizin belirtileriniz nelerdi var mıydı
dhbetul Zhdnl göğüslerimde hassasiyet var adet olmaya yakın hissettiğimiz gibi aynı. Yüzümde de sivilcelenme oldu. İştahımda artış var. Kasıkta hafif ağrım var. İnşallah güzel haber alırsın sende 🥰
Berel06 dhbetul cnm bende bu markanın ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu elinde ovulasyon testi varmı
dhbetul Berel06 evet ovulasyon testim de var. Çatlamayı görünce kullanmayı bırakmıştım onda nasıl anlaşılıyor hamile olduğumuz bir de onu deneyim 😂
07Papatyam38 dhbetul gözünüz aydın olsun canım benimmmm rabbim tamamına erdirmeyi kucağınıza almayı nasip etsin .. evet bende yorumlardan dolayı almıştım gerçekten gördüm doğruluğunu 🥰 kan ver en kısa zamanda
Happ dhbetul bende bi silik çizgi çıkmıştı sonra ovülasyon yaptım böyle 2 çizgi koyu çıktı daha sonra akşam saatinde de bir gün sonra da ovülasyon yaptım ikinci çizgi rengi açıldı şu an gebelik testinde de çizgi çıkmıyor regl de 18 bence sizde ovülasyon da aralıklarla bir bakın isterseniz ve gebelik testinde de tabii
dhbetul NovaVina_ henüz gecikmem olmadı sadece yumurtlamamın üstünde 14 gün geçti. Adetime de bir haftadan biraz daha var. Döngüm 40gün olduğu için🌸
Aysnr11 dhbetul Hayal kırıklığı yaratmak istemem ama innovitanın gebelik testleri bazen yalancı pozitiflik gösteriyor, iki sefer başıma geldi erken gebelik testi alıp deneyin ya da kan verin bence umarım hamilesinizdir. 🌸
dhbetul Aysnr11 teşekkür ederim kan vericem haftasonu geçsin diye bekledim bakalım inşallah umduğumuz gibidir 🥰