Minnakkurabiyeveannesi27 Susamana yok oğlumda da kendim yapmıştım aslında küçüklükten beridir hep severim böyle şeylerle uğraşmayı En çok ta annem benim için özenmiş yapmış desin büyüyünce diye kendim yapmak istedim 🥰💗
naneliseker_ Minnakkurabiyeveannesi27 canım yanındaki hatıra benzer sey ne diye geçiyor. Ayışığı ve dantel detaylı ipi netten nasıl bulabiliriz ")
Minnakkurabiyeveannesi27 Susamana amin amin çok teşekkür ederim rabbim tüm evlatlarımızı mutlu huzurla bir şekilde yaşatsın inşallah 🤲🤗
Minnakkurabiyeveannesi27 Minigiim-vebenn52 bizim burda birebir aynısını sordum 420 lira fiyat verdiler birebir aynı hiç fark yok ben toplamda 120 liraya felan maal ettim
minik_kurabiyeee Minnakkurabiyeveannesi27 aa çok güzel olmuş yaaa bayıldım nereden temin ettiniz malzemeleri
Minnakkurabiyeveannesi27 Dilaraayvz evet bende sırf oğluma kızıma hatıra kalması amaçlı yaptım onlara ne kadar değer kıymet verdiğini bilsinler diye 🥰🤗rabbim dikeyen isteyen herkese nasip etsin
Dilaraayvz Minnakkurabiyeveannesi27 bende ufak tefek birşeyler yapıyorum hem çok büyük hevesle yapılıyor hemde dediğiniz gibi hatıra kalıyor
Minnakkurabiyeveannesi27 Dilaraayvz aynen öyle sağlıkla gelsinler inşallah değer kıymet bilenlerden eylesin rabbim 🤲🤗🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 tazeanne___ sizinki de çok güzel olmuş sağlıkla kullanmanız dileğiyle inşallah 🤲🤗