Minnakkurabiyeveannesi27 Teyzeler ablalar bu da annesinin kızına elleriyle yaptığı kapı süsü Nasıl olmuş sizce değişmesi gereken noktalar da fikirlere açığım
merylii_ Minnakkurabiyeveannesi27 bence eleştirilecek hiçbir yanı yok ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Minnakkurabiyeveannesi27 Beyzanury1234 bence kendiniz de yapabilirsiniz çokta zor birşey değil inanın ben kendim yaptım 🥰
minikmucizeemaak Minnakkurabiyeveannesi27 Çok güzel olmuş ama bence altındaki ipler daha uzun olsa daha hoş durur, sağlıkla gelsinler 🫶🏼
Minnakkurabiyeveannesi27 minikmucizeemaak çok teşekkür ederim evet bende ipleri uzun istedim ama malesef bulamadım bu kisalari bulabildim eğer bulursam değiştireceğim daha zamanımız var 🥰
Susamana Minnakkurabiyeveannesi27 ne kadar güzel maşallah 🧿 her detaylı ile en çok da annesi yaptı diye çok çok güzel bence 🤩 Acaba hep mi yeteneğiniz vardı yoksa videolar izleyip mi yaptınız
Minnakkurabiyeveannesi27 Susamana yok oğlumda da kendim yapmıştım aslında küçüklükten beridir hep severim böyle şeylerle uğraşmayı En çok ta annem benim için özenmiş yapmış desin büyüyünce diye kendim yapmak istedim 🥰💗