Tg12312 Mercimeek Ben de bu hafta perşembe gidicem bakalım bize ne dicekler unutmazaam detaylı konuşucam her şeyi bu sefer ☺ ben normal doğumu çok istiyorum ama daha netleşmedi bakalım bu hafta ne dıcek doktor
Nazli_kalkn01 Haticehrkc hem engel oluyomus hemde çatıdan dolayı canım içerden bebek parçalar dışarıdan da biz parçalarız dedi arkadaşımın biri inatla normal yaptı ve şuan eşi ile ilişkide problem yaşıyor daraltma ameliyatı yaptıracak ben bu durumu yaşamak istemiyorum olmuyorsa zorlamanın anlamı yok sonuçta sezeryan yapanda anne normal doguranda hepsinij bı zorluğu var
Haticehrkc Nazli_kalkn01 kesinlikle öyle önemli olan bebişim de senin de sağlıkla süreci atlatman, benim arkadaşım da kötü bir normal doğum deneyimi yaşamış şu an bi daha doğum yapacak olsam hayatta normal doğum istemem diyo resmen ölümden dönmüş
Nazli_kalkn01 Mercimeek aynen öyle canım hakkımız da hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım sağ salim 🥹
Nazli_kalkn01 Haticehrkc evet canım günümüz şartlarında normal doğum çok zorlaştı ve azaldı inşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza 🫣🫶
Nazli_kalkn01 Ve babamız geldi bizim sürpriz yaptı bize en son 8 haftalık hamileydim göreve gittiğinde şu an 25 haftalığız 🥹 bu gün saat 3 de baba oğul ilk karşılaşma yaşanacak çok heyecanlıyım hep görüntülü de görüyordu duygularımi tarif edemem 🥹🫶♥️
Haticehrkc Nazli_kalkn01 gözünaydın canım ya çok duygulandım, sağlıkla da kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Mercimeek Babyboy33 çok bilgim yok ben splenoktomi oldum ve bir sağlık sorunum var o yüzden vajinal doğum istemedi doktorların
Haticehrkc YagizAlpsmom bana önermedi ama bi arkadaşıma önermişti bi sıkıntı mı gördünüz hocam diye sorduğumda ise ben illa yaptırmanız gerekiyo demedim içiniz rahat etsin garantileyelim derseniz fetal yaptırın dedim dedi yoksa sadece ikili test yaptırım gerisini yaptırmaya gerek bile duymuyor