Haticehrkc YagizAlpsmom bana önermedi ama bi arkadaşıma önermişti bi sıkıntı mı gördünüz hocam diye sorduğumda ise ben illa yaptırmanız gerekiyo demedim içiniz rahat etsin garantileyelim derseniz fetal yaptırın dedim dedi yoksa sadece ikili test yaptırım gerisini yaptırmaya gerek bile duymuyor
YagizAlpsmom Haticehrkc ya geçen gün bana da önerdi bende korktum önce bir terslik mi var diye. Çoğu kişi gereksiz diyor yaptıranlar iyi ki yaptırmışım diyor maliyetli de baya bi 😞
Haticehrkc YagizAlpsmom çok maliyetli evet, peki burcu hocaya sordunuz mu bi sıkıntı mı var neden öneriyosunuz diye
YagizAlpsmom Haticehrkc yok sadece maddi durumunuz varsa öneririm fetal yaptırırsanız 2li 3lü taramalara vs gerek kalmıyor dedi bide cinsiyeti ide öğreniyoruz dedi. Acaba 2li taramayı yaptırıp emin olamadıkları bişey çıkarsa mı fetal yaptırsam bilemedim baya aklımı karıştırdı bu konu
Haticehrkc YagizAlpsmom yine siz bilirsiniz ama ben ikili yaptırdım bi sıkıntı çıkmayınca başka bi şey yaptırmadım hatta devlet hastanesinde ense kalınlığında sıkıntı var falan dediler bana ama çok şükür burcu hoca baktı bi sıkıntı görmedi kanda da çıkmadı sorun. Fetal maddi durumu da aşıyo çok uçuk rakamlardan bahsediyorlar
Haticehrkc YagizAlpsmom öyle evet, siz bilirsiniz içiniz nasıl rahat edecekse ama tabi şöyle bi şey de var bi sıkıntı olduğunu bilseniz ne değişecek vaz mı geçeceksiniz bebekten
Haticehrkc YagizAlpsmom Allah korusun tabi inşallha bi sıkıntı çıkmaz ama içiniz rahat olsun güzel düyünün güzel bulsun sizi 🙏🏻🌸
Nazli_kalkn01 Haticehrkc şuan 31 haftalığız pazartesi 32 olacağız sonra randevu alacağım herhangi bir güne gireceğiz nasıl geçti nasıl gittiniz
Haticehrkc Nazli_kalkn01 iyiydi, 15 dk falan sürdü, hemşire de baktı iyi dedi, burcu hoca da beğendim sıkıntı yok dedi
Nazli_kalkn01 Haticehrkc bakalım bize ne diyecek benim aralarda sancım oluyor çok afedersin ama rahmim çok ağrıyor özellikle gece yatarken ben erken dogmasindan korkuyorum yüzüme bakanda saolsun bu kız ne hisseder demiyo sen erken doğurursun diyolar beni bı strest aldı
Haticehrkc Nazli_kalkn01 kimseyi umursama, kulaklarını kapat, sağlığımız yerinde olsun da gerisi önemli değil de geç. Şu dönemde herkes çok bilmiş kesiliyor emin ol, inşallah her şey dilediğin gibi olur 🙏