Tg12312 Nazli_kalkn01 peki doğumu sezeryan mı düşünüyorsunuz? Burcu hoca bu konuda bir şey dedi mı size?
Nazli_kalkn01 Tg12312 sezeryan olacak gibi hem darlık olduğunu hem bebeğin iri olduğunu söyledi bide ben bı operasyon geçirmiştim çok zorlanirsin çok kesmek zorunda kalırız dedi o yüzden sezeryan ilk gebelik zamanla ne olur nasıl gelişir bilmiyorum ama bende sezeryan düşünüyorum yipranacagim bir doğum yaşamak istemiyorum
Tg12312 Nazli_kalkn01 biz en başından beri normal doğum düşünüyorduk ama şu an bebeğin kilolu olduğunu ve böyle giderse 38.haftadan sonra mecburi sezeryana alacağını söyledi bana da. İnşallah istediğiniz gibi bir doğum olur🙏
Nazli_kalkn01 Haticehrkc halla halla bı bize olmuyor galiba böyle şeyler şans Hatay’da arkadaşım asker eşi kimliğinden indirimden faydalanıyor burada öyle bişi yok
Tg12312 Mercimeek sürekli zam getiriyorlar ama bu kadar olmaz ya. Sizde mi sezeryan olacaksınız? Her şey içinde 20 bin mi dedi yoksa sadece doğum için mi 20 bin dedi
Tg12312 Mercimeek Ben de bu hafta perşembe gidicem bakalım bize ne dicekler unutmazaam detaylı konuşucam her şeyi bu sefer ☺ ben normal doğumu çok istiyorum ama daha netleşmedi bakalım bu hafta ne dıcek doktor
Haticehrkc Nazli_kalkn01 ben de tesadüf öğrendim yoksa normal ücretle gidiyoduk iyi oldu nasılsa bi işe yaradı kurum
Haticehrkc Nazli_kalkn01 bana doğumla ilgili bi tek suyun fazla olursa sezaryen olur dedi bu hafta da suyun dana iyi dedi doğumla ilgili bi şey demedi
Nazliumac01 Devlet Hastanesi’nde yaptırdım şehir hastanesi dr.aslialtinorduatci ya hem çok iyi bı doktor hemde herseyini sakince ve benim de anlayacağım dilden anlattı o kadar para vermek yerine devlete git o parayla çocuğuna birşey al
Mercimeek Nazliumac01 bende öyle düşünüp aslı hocaya gitmiştim ve ben o kadar kötü muamele gördüm ki sana anlatamam sağlam bir sorunu olmayan çocuğum hakkında alabilirim ben bunu dedi asla memnun kalmadım kendisinden mete sucuya gittim daha sonra
Nazli_kalkn01 Haticehrkc ya benimkide hani ilk tanışmada ameliyat oldun mu falan diye soruyorlar ya bende evet hocam oldum böyle böyle dedim oo o zaman biraz zor çatınada bakayım dedi baktı yok dar dedi aralarda soruyorum normal doğum hiç mi olmaz diye bu kezde zaten ameliyatlisin catin dar bebeğin gelisimi önde zor dedi işte oylelikle konu açıldı
Nazli_kalkn01 Haticehrkc hem engel oluyomus hemde çatıdan dolayı canım içerden bebek parçalar dışarıdan da biz parçalarız dedi arkadaşımın biri inatla normal yaptı ve şuan eşi ile ilişkide problem yaşıyor daraltma ameliyatı yaptıracak ben bu durumu yaşamak istemiyorum olmuyorsa zorlamanın anlamı yok sonuçta sezeryan yapanda anne normal doguranda hepsinij bı zorluğu var