Hazalaskin Babyay belki ters giden bişey vardı yada risk oluşturabilecek bişey olmasın diyedir içini ferah tut doktorun bı bildiği vardır
0Zbs0 Babyay gunun gelmis zaten niye cikmak istiyosun ki sabret hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
rabiaozcans FNGNN aklı başında bir yorum olmuş, çok ama çok haklısınız🙏 bu platforma sizin gibi düşünen bir sürü insan lazım🤭💖 @Babyay çok geçmiş olsun, bence doktorlara güvenin ve çıkmayın🙏 sağlıcakla kalın inşallah
Babyay rabiaozcans teşekkür ederim normal doguramayacagimi söylediler bebek baya iri sezeryana alacaklar
Babyay Hazalaskin nst de biraz sancım çıkınca alttan kontrol yapılırken baya kan gitti herkes şaşırdı bebekte iri olunca suyu fazlaymış bide yatış verdiler sezeryana alacaklardi çorba getirmisler bende içtim 6 sonra alacaklar o yüzden
Mavi-elif Babyay Allah kolaylık versin kolay bi doğum olsun inşallah iri bebekse gelişiminde iyise bekletmiyolar çok. Sağlıcakla kucağına al inşallah
Mavi-elif Hazalaskin anladım benim zaten 3 hafta önden gidiyordu 37 haftada 4 kilo doğdu oyüzden erken gelmek istedi sanırım oğlum