Mavi-elif Hazalaskin anladım benim zaten 3 hafta önden gidiyordu 37 haftada 4 kilo doğdu oyüzden erken gelmek istedi sanırım oğlum
Babyay Hazalaskin tabi ki ederim bakalım dedikleri gibi mi olacak zaten catimda darmis hayırlısı olsun bakalım
Hazalaskin Babyay hayırlısı olsun yanılma olabiliyor daha eksik yada daha fazla olabilir merakla bekliyorum sağlıkla doğsun da inşallah kilo esprisi 🫶
seizetheday Babyay neden ama çıkarmıyorlar bir sorun mu gördüler siz ve eşiniz onay vermediğiniz sürece sizi zorlayamazlar korkuyorsunuz da
Babyay seizetheday doğum yaptım bile sezeryan oldum bir sorun da yoktu aslında ama bebek baş çevresi iriydi suyum fazlaydi biraz o yüzden sanırım
Mrvcakatt Babyay oo masaAllah Allah nazarlardan saklasin. Genetik mi yoksa ozel yedigin bir sey var mi
Babyay Mrvcakatt yoktu ama ben maden suyunu çok severim tüm yaz içtim neredeyse ayrıca yaz meyveleri de çok tükettim durduramadim kendimi abur cubur pek yemem çikolata hariç yumurta süt tuketirim bol bol birazda genetik dedi doktor çünkü babası iri
Mrvcakatt Babyay yaa cok iyi ben de benzer tuketiyorum. Ben de 37 5 iken 3750 dogmusum insaAllah benim gene ceker