Boncukk123 Aysemm44 cok güzelmiş adıyla yaşasın 🌸 cinsiyeti belli degıl henüz saglıklı hayırlı olsun da aklımızda bseyler var ☺️
Nursl123 Yello sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 benim ilk oğlum vefat etti ama arkadaşım benden sonra atlas ismini koydu oğlu birazcık hiperaktif 😊
gokyuzununogrencisii Ilknurx evet ilk kızım Defne Ebrar 🌸 5 yaş yaşında şuan, ama şuan hiç istemiyorum ikili isim ya😊 Eylül olucak galiba 💛
Ilknurx gokyuzununogrencisii benimde ilk kızıma 2 isim koydum Lavin duru simdi tekrar hamileyim bunada sadce miray düsünyorum ama kararsızm tekmi koysam 2 isimmi🙂
Ugu324 Aysemm44 ay bizde Umay dusunuyoruz ilk ecrin Umay diye düşündüm ama burdaki bazı arkadaşlar anlamı çok farklı değince kuskuda kaldım cinsiyetimiz de beli değil ama gostermedigi için kız diye düşünüyorum bizde elif Umay koyarız dedik erkek olursa da Göktürk veya gökalp olarak düşünüyorum
DENIZ_55 Ugu324 benimkide ilk göstermedi herkes kız dedi kız göstermez dedi detayliya girince suan 22+4 haftaligiz 2 gün önce girdim oğlum olacağını öğrendik Serthan veya Göktürk arasında idik ama Göktürk karar verdik bizde degismezse
Melliisaa Hallomely ay cok seviyorum bu ismi ya 🤗 6 haftalık hamileyim kızsa adı hazır allah günah yazmadin hiç erkek adı düşünmedim 🙁 rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤗
Aysemm44 Kızlar size isim listesi hani isim bulamayanlar için belki burdan begenirsiniz en sevdiğim isimleri ekledim Eliz Ada Umay MineL Defne DiLay Alara Lavin Asya MasaL