birLinaannesi Aysemm44 güle benzeyen, gül gibi 🌹🥰 Benim ismim Gül eşimde bundan dolayı çok istedi bende kırmak istemedim🥹
Eminebeydaa Eda3838 Alp Karan ve Aren ege arasında kaldık Aren ege ye karar verdik fikir olur belki sağlıkla gelsin minnoşlar ❤️
NurUmAy23 Aysemm44 kızımın ismi Umay olacak inşallah ❤️ Umay, Aren, Kumsal, Masal… Bunlarda çok güzel isimler
minik-02 Aysemm44 bulamıyoruzzz🤦 oğlum olacak ve karar vermekde çok zorlanıyoruz ama benim istediklerimin arasında Yiğit efe var bakalım babası ne diyecek
Dzb Dilara, Zümra, Beyza isminde üç kızım var 37 haftalık dördüncü kızım yolda😇 ablaları Afra olsun diyor, eşimde Menesa istiyor🤭 bakalım kim kazanacak ☺️
Dzb gulruba eşim hz Yusuf’un hayatını çok izler çok sever 🤭hz Yusuf’un kızının ismi de Menesa o yüzden ısrarla olsun diyor, kızlarımda söylemesi zor Melisa derler diyorlar bakalım hayırlısı ☺️
_Begdem_ 35Sevcan35 büyük oğlumun adı Demir çok hareketli ve çok zeki İkinci kız olsaydı Defne, Derin ya da Mira düşünmüştük. Ama erkekmiş 😊
gokyuzununogrencisii Ilknurx evet ilk kızım Defne Ebrar 🌸 5 yaş yaşında şuan, ama şuan hiç istemiyorum ikili isim ya😊 Eylül olucak galiba 💛